Nyhedsbrev - efter valget


Kære medlem i København,

Efteråret er over os, og vi håber, du kan holde varmen. Her er et nyhedsbrev, hvor du kan læse om det seneste nye.

Kommunalvalg og regionsrådsvalg

Så er kommunalvalg og regionsrådsvalg overstået!
Tak til alle jer, som har givet en hånd med! Det har været godt at være ude og snakke en masse alternativ politik med københavnerne.
Alternativet har været igennem en hård tid, og selvom partiet er gået tilbage i vælgertilslutning, så viste vi, at Alternativet stadig lever og er på vej fremad.
Vi inviterer i januar til en evaluering af de to valg, så vi kan tage alle de gode erfaringer med til næste folketingsvalg.

Alternativets nye medlemmer i Borgerrepræsentationen

Alternativet fik to mandater i Borgerrepræsentationen i København. Det bliver Franciska Rosenkilde og Christina Olumeko, som indtager Rådhuset på Alternativets vegne fra d. 1 januar!
Vi har fået en post i henholdsvis Teknik- og Miljøudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, og både Christina og Franciska ser frem til at lave god, alternativ politik.
Fra januar vil nyhedsbrevet indeholde et afsnit om det seneste nye om Alternativets arbejde på Rådhuset. Vi håber, at du vil følge med :green_heart:

Hvad laver Å i København i december?

Demonstration mod Ghettolisten

Onsdag d. 1 december afholdes der en demonstration mod Ghettolisten, hvor Alternativet København vil deltage, det er kl. 17-18. Find FB begivenhed her.

Julehygge

Traditionen tro inviterer vi på julehygge. Det foregår i vores lokaler hos Mellemfolkeligt Samvirke søndag d. 12. december kl. 13-16 på Nørrebro i København. Det trænger vi til efter en lang og spændende valgkamp. Der er både æbleskiver, julesnacks og gløgg, så det kan kun blive godt. Du finder eventet her.

Vi ønsker jer alle en god 1. søndag i advent, og vi glæder os til at se jer i december! :santa: :mrs_claus:
Bedste grønne hilsner

Bestyrelserne i Storkredsen og Kommuneforeningen
image