Nyhedsbrev den 1. April 2020

Nyhedsbrev den 1. April 2020:

Tillidsgruppen:

Alternativet Odense er dybt berørt over de ting som der har foregået på den grønne gang. Og vi kan sagtens forstå hvis i også er. Det har været nogle aktive dage med udtalelser på alle mulige medier, som har peget i øst og vest.

Men vi har kun den her verden, der er ingen planet B. Kampen for en grøn omstilling er vigtig og skal løftes i flok derfor fortsættes der lokalt.

Alternativet Odenses Tillidsgruppe (bestyrelse) og vores folkevalgte byrådsmedlem Abdirashid Abukar Abdi, vores 1. suppleant til byrådet Susanne Bækholm samt formand for Verdensmål Udvalget Peer Locher fortsætter på det mandat der er givet dem.

Vi er klar over i Alternativet Odense Tillidsgruppe at der er mange aflysninger af medlems arrangementer i denne periode. Håber at i kan bære over med dette. Men vi er som lokalforening ikke selv herre over denne pandemi og de følger det har med sig.

Det betyder selvfølgelig IKKE at Alternativet Odense IKKE stadigvæk er her, for det er vi og der arbejdes med grøn politik som hidtil.

Følg Alternativet Odenses Facebook side på dette link
:point_down::point_down::point_down:

Nyt Årsmøde og nyt Opstillingsmøde:

Grundet regeringens og Sundhedsstyrelsens udmelding om ikke at afholde foreningsmøder så ønsker Alternativet Odense Tillidsgruppe at udvise den nødvendige omhu og som tidligere oplyst derfor aflyste vi Årsmødet som ellers skulle afholdes mandag d. 16 Marts. Derudover er opstillingsmødet d. 1 april aflyst ligesom mødet med Rasmus Nordqvist selvfølgelig også er aflyst, omend jo af helt andre årsager. Hovedbestyrelsen for Alternativet anbefaler at man indtil videre kommer med en ny dato for disse møder når pandemien er over.

Tillidsgruppen vender tilbage så snart vi ved mere om eventuelle nye datoer. Alternativt Odense mangler stillere til både Tillidsgruppen og stillere til kandidater til Kv21. Vi opfordre derfor kraftigt Alternativet Odenses medlemmer, at det nu er tiden til at vi hjælper i flok og melder os mere ind og derved støtter Å. For vi er Alternativet. Man er altid velkommen til at kontakte Tillidsgruppen på denne mail hvis man nu skulle have nogle spørgsmål angående hvad det indebærer at være byrådsmedlem og bestyrelsesmedlem.
:point_down::point_down::point_down:
odense@alternativet.dk

Provisorisk forretningsudvalg:

Da vores samfund er ramt af denne pandemi har det forsaget stribevis af aflysninger af sociale arrangementer der i blandt Årsmødet for Alternativet Odense. Det har den konsekvens at den gamle Tillidsgruppe gik af d. 16 Marts.

Mads Schjerbech som er kasser og Dan Eskekilde som er forperson er sat som 2 år. så deres valgperiode er ikke slut endnu, de to er den sidste del af Tillidsgruppen. Da de kun er to personer og at man ifølge vedtægterne minimum skal være 5 medlemmer i bestyrelsen hænger den i en tynd tråd. Det vil sige at de ikke beslutningsdygtige og derfor ikke fungerende.

Alternativets Hovedbestyrelse anbefaler at man laver en forretningsudvalg som kan varetage funktionen. Til der igen kan stiftes en ny Tillidsgruppe under det nærmeste Årsmøde.

Peer Locher Forperson for Verdensmåludvalget og Dan Eskekilde Forperson for Alternativet Odense Tillidsgruppe. Anbefaler følgende medlemmer til at besidde posterne i forretningsudvalget;

Næstforperson - Liv Krogshede Larsen.
Repræsentant fra Alternativets Unge Odense - Kassandra Foldager Lauritsen.
Revisor - Benjamin Mattias Lindqvist.
Kasser - Mads Schjerbech
Suppleant - Jesper Tholstrup
Forperson - Dan Eskekilde.
Og disse medlemmer af Alternativet er klar på at starte på en frisk.

Verdensmål Udvalget:

Peer Locher som er Formand for Verdensmåls Udvalget har skrevet et rigtig godt indlæg på Alternativet Odense Facebook side. Et skriv hvor han beskriver hvad der er blevet arbejdet med i Verdensmål Udvalget den sidste år og det er ikke småting.

Læs gerne Peer Lochers opslag på Alternativet Odenses Facebook side på dette link
:point_down::point_down::point_down:

Alternativister:

Vi vil gerne takke de gamle medlemmer af Alternativet som har valgt at søge nye veje. I skal have mange tak for at have været trofaste i rejsen op ad bølgen og ned ad bølgen igen. I skal have mange tak for det store arrangement som hver og én har givet til Alternativet Odense, både som kandidater, aktivister og bestyrelsesmedlemmer.
Uden jer ville Alternativet ikke være hvad den er i dag. Vi er yderst taknemmelige, helt ind i hjertet - tak <3

Pas godt på hinanden derude.
De grønneste hilsner

Alternativet Odense
Tillidsgruppen, Forperson
Dan Eskekilde

odense@alternativet.dk

1 Synes om

Så dejligt, Odense!