Nyhedsbrev: bestyrelse, byrådskandidater & blog

Kære alle sammen

Det er en fornøjelse at skrive det her nyhedsbrev til jer, for der er sket så meget dejligt i vores lokalforening på det sidste! :four_leaf_clover::muscle::tada:

Vi har valgt de første byrådskandidater, holdt landsmøde, sat gang i et spændende nyt projekt – og så har vi selvfølgelig også nogle spændende arrangementer i kalenderen!

FEM KOMMENDE BYRØDDER

Først og fremmest havde vi mandag d. 21. september et rigtig godt opstillingsmøde til KV21.

Fem kandidater var opstillede og alle fik opbakning fra medlemmerne til at være vores byrådskandidater, når valget kommer næste år. De fem heldige – og dygtige! – nye kandidater er:

Vi glæder os i bestyrelsen til at arbejde sammen med de fem og sammen genvinde vores mandat – og måske et par oveni – i Aarhus byråd.

Hvis du er nysgerrig, kan du finde kandidaternes opstillingsgrundlag ved at klikke på deres navne.

Hvis du gerne vil hjælpe vores seje byrådskandidater med at få den bedste, alternative valgkamp, så sig endelig til! Der er meget spændende at lave i en valgkamp og jo flere vi er, jo bedre og sjovere bliver det!

Så hvis har lyst til at arbejde med grafisk opsætning, korrekturlæsning, organisationsarbejde, politisk gravearbejde, video eller redigering, så vil det være fedt at danne et hjælpe-hold til vores gode kandidater!

Er du interesseret, så kontakt Peter Laudrup på peter.laudrup@alternativet.dk

Og går du selv med en byrådskandidat i maven, eller kender du en, der gør, så frygt ej! Der kommer flere opstillingsmøder og vi vil fra bestyrelsens side opfordre enhver der kunne være interesseret til at kontakte os – så kan vi snakke sammen om, hvordan det kunne lade sig gøre.

LANDSMØDE

Udover vores eget opstillingsmøde, har der som bekendt også været et andet godt møde siden sidste nyhedsbrev. Vi tænker selvfølgelig på landsmødet – som skulle have været afholdt på Odense Stadion, men som på grund af situationen med COVID-19 blev omdannet til et digitalt møde. At det skifte kunne lade sig gøre på knap en uge, er virkelig et vidnesbyrd om, hvor dygtige vores sekretarietsmedarbejdere på Den Grønne Gang er.

Der er mange ting at fortælle fra landsmødet, men vi vil holde os til én: Tenna, vores forperson her i Alternativet Aarhus, er nu også blevet valgt til hovedbestyrelsen i Alternativet!

Det er en stor nyhed, og vi ønsker alle Tenna stort tillykke med valget. Det kan kun blive godt! :tada:

NYT PROJEKT I SØEN

Tilbage i vores egen andedam, har vi søsat et nyt projekt, som vi er meget begejstrede for! På hjemmesiden, kan I nu finde vores nye blog, hvor det første indlæg, om ‘ghettoloven’ allerede er oppe.
Her vil du løbende hver uge kunne læse nye indlæg, skrevet af vores dygtige frivillige politikgrupper og redigeret af vores studie-praktikant Mathias Kofoed-Ottesen.

Vi deler selvfølgelig også alle indlæggene på Facebook, hvor vi håber I vil læse med, synes godt om og dele teksterne; vi det betyder meget for, at lokalforeningen kan komme ud med alle Alternativets gode politik!

VI SES, TIL POLITIKCAFE

Sidst, men bestemt ikke mindst, så afholder Henrik Hjortshøj igen på mandag d. 5. oktober Byens Politikcafé. Så hvis du har lyst til at høre om noget lokal politik, de retoriske greb politikerne bruger og diskutere Alternativets holdning til tingene, så mød op i lokalerne på Jægergårdsgade på mandag, klokken 18.30.

Denne aften vil der også være mulighed for at møde Rasmus Foged – vores repræsentant i regionsrådet, og høre om det seneste budget forlig.

Vi ser frem til at se dig!

Det var alt for denne gang.

Glade, grønne hilsener

Bestyrelsen :green_heart: