Nyhedsbrev august 2023

Kære alle medlemmer i Storkreds København

Sommerferietiden er ved at være ovre. I hvert fald for Alternativet i København og meget gerne også de andre kommuner i storkredsen. Altså I, der er medlemmer i Tårnby, Dragør og på Frederiksberg. Tag endelig fat i bestyrelsen hvis I ønsker at blive aktive politisk i jeres kommune.

Vi starter sæsonen meget friskt med hele tre events, der giver alle muligheder for godt socialt samvær kombineret med det politiske.

Læg ikke mindst mærke til borgerrepræsentanternes nye mødeform; Bag rådhuset.
Alle er inviteret til rådhuset første gang d. 15 august kl 19.30 til 21.00.
Mere om det nedenunder.

Men først for alle der bare vil møde nogle andre alternativister helt afslappet, så er SøndagbrÅnch tilbage her på søndag d. 6 august. Alle nye såvel som gamle medlemmer er velkommen!:grinning:.
Mødested; Liflandsgade 2
https://alleos.alternativet.dk/events/view/5320

SøndagsbrÅnch er altid den første søndag i måneden hvor man over en - gratis! - brunch helt uformelt kan møde andre alternativister og blive opdateret på hvad der sker i Alternativet København.

Vi glæder os til at se jer alle.

Som sædvanlig sørger vi for brød, kaffe/te og andet, inklusiv veganske varianter af pålæg. Du skal blot møde op - og tag endelig venner og familie med.:green_heart:

Rådhusgruppen præsenterer deres nye initiativ Bag Rådhuset således.

BAG RÅDHUSET – HVAD ER ALTERNATIVET?

Hvad laver Alternativet på Københavns Rådhus? Hvad har vi gang i?

Den anden tirsdag i hver måned kl.19.30-21 kører vi ”Bag Rådhuset”. For alle der er engageret i eller nysgerrige på Alternativets arbejde omkring Københavns Rådhus. Her mødes aktive medlemmer, bestyrelsesfolk, folkevalgte, kommende kandidater, lokaludvalgsfolk og dig som er nysgerrig på vores arbejde.

Den første halve time er en fælles deling af info om, hvad forskellige grupper har gang i, så vi alle kan have føling med, hvad vi laver som fællesskab.

Er du ny og nysgerrig vil nogle af de erfarne svare på dine spørgsmål, og hjælpe dig i gang i vores fælles arbejde.

Resten af tiden sætter vi os sammen i mindre grupper om konkrete opgaver – alt fra aktuel politik, aktivisme, lokaludvalg, SoMe, kommunikation og til at planlægge kommende arrangementer.

Kom med og bliv en del af et politisk fællesskab, der tager ansvar for Københavns udvikling.

Meld dig til hos gruppesekretær Astrid og modtag update og dagsorden før hvert møde.

Så skal vi selvfølgelig også til priden igen d. 19 august. Kom og vær med til at lave en festlig dag. Meld dig gerne til som anvist nedenunder.

Alternativet til Copenhagen Pride Parade 2023

ALTERNATIVET KØBENHAVN tager igen i år til Copenhagen Pride Parade!

Ligesom alle år tager Alternativet København og Alternativets Unge København igen i år til Copenhagen Pride Parade. Her vil vi gå i fællesskab med resten af Copenhagen Pride og demonstrere vores ret til mangfoldighed!

Copenhagen Pride Parade 2023 finder sted lørdag den 19. august med start klokken 13.00 fra Frederiksberg Rådhus.

De første grupper forventes at ankomme på Rådhuspladsen fra ca. 15.00.
Igen i år vil Paraden følge ruten som starter ved Frederiksbeg Rådhus og ender på Pride Square i København, via Allegade, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Hammerichsgade, Studiestræde og slutter på Vester Voldgade.

Men mere info om Alternativets placering og mødested vil komme.

Ved du allerede nu, at du gerne vil deltage?
Så skriv gerne til Katrine Skov-Hansen på tlf. 51155395 eller mail Katrine@alternativetsunge.dk så vi kan danne os et overblik over, hvor mange vi er.

Vi glæder os til at demonstrere mangfoldigheden sammen med jer!

Til sidst. Glem ikke, at vi har opstillingsmøde til Europa parlamentsvalget d. 3 september. Vi skal finde vores kandidat nr 2 her i storkredsen. Du kan stadig nå at stille op!
Sidste frist er på søndag d. 6 august.

Grønneste hilsner fra bestyrelsen

1 Synes om