Nyhedsbrev april: Virtuelt årsmøde, mandagsmøde m. Fock og budgetforslag 2021

Ugentligt virtuelt mandagsmøde: Denne gang med Josephine Fock :busts_in_silhouette:

Corona situationen forhindre os i at mødes fysisk, men det skal ikke afholde os fra at mødes virtuelt! Vil du med til et ugentligt mandagsmøde, hvor vi tager forskellige emner op?

Hvordan?

  • Via kommunikationsplatformen ZOOM. Når du tilmelder dig, så får du et link, som du skal bruge for at deltage ved mødet.

Tilmeld dig her:
UGENTLIGT VIRTUELT MANDAGSMØDE: DENNE GANG MED JOSEPHINE FOCK.


Første virtuelle årsmøde :desktop_computer:

Dette bliver en noget anerledes form for årsmøde, men det skal ikke stoppe os! Vi glæder os til at se dig virtuelt torsdag d. 30. april kl. 18.30-21.00 til vores første virtuelle ordinære årsmøde nogensinde, det bliver en alternativ verdenshistorie, det bliver sjovt!

Da det kræver noget mere disciplin at afholde et virtuelt møde med mange deltagende, så vi begrænser årsmødet til de i vedtægterne bestemte punkter, som skal behandles. Men vi håber dog, at vi løbende kan udbringe et par skål og måske lave en form for virtuel fællessang?

På årsmødet skal vi først og fremmest vælge en ny bestyrelse. Enkelte af de nuværende medlemmer stiller op igen, men vi har behov for flere, der har lyst til at være med, hvor det sker. Vi har et super hyggeligt fællesskab og høj energi, som vi gerne vil dele med nye bestyrelsesmedlemmer, der brænder for forandring og bæredygtighed. Vi har stort behov for dine ressourcer og din lyst til at gøre en forskel. Som medlem af bestyrelsen er du med, hvor lokal aktiviteter skabes og nye initiativer fødes. Så kom og vær med til at lave fx temadage om klima, arrangere PopUp-café, debat og workshops, eksperimentere med borgerinddragelse, styrke vores lokalpolitiske arbejde og hvad du selv måtte have af gode idéer.

Vi mødes en gang om måneden, men er konstant i dialog med hinanden om de projekter, vi hver især har del i eller tager ansvar for.

Send dit opstillingsgrundlag til aarhus@alternativet.dk senest d. 16.04, hvor du fortæller kort om dig selv, hvad du byder ind med og brænder for.

Bestyrelsens består af:
Forperson, næstforperson, kasserer, medlemsansvarlig, lokaleansvarlig, kommunikationsansvarlig, politikansvarlig, kampagneansvarlig, eventansvarlig og suppleanter.

Tilmeld dig her:
FØRSTE VIRTUELLE ÅRSMØDE, ALTERNATIVET AARHUS.


Kom med dit budgetforslag til byrådet 2021 :dollar:

Kender du et område af kommunen, der bør tilgodeses i næste års budgetforhandlinger? Eller har du et forslag til hvordan budgettet kan understøtte en endnu mere grøn omstilling/social lighed eller andet? Så har du mulighed for at bidrage.

Som medlem af Alternativet Aarhus kan du indsende budgetforslag, som vores byrådsgruppe i samarbejde med baggrundsgrupperne vil kigge på og vurdere inden de samlede budgetforslag fra Alternativet Aarhus indsendes.

Læs mere og send dine forslag her:
Budgetforslag, Alternativet Aarhus.


Husk, du kan altid følge eller kontakte Alternativet Aarhus via:

Hjemmesiden: aarhus.alternativet.dk
Facebook: Alternativet Aarhus, Facebook
Instagram: Alternativet.Aarhus
Alternativet Dialog: Alternativet_Aarhus
E-mail: aarhus@alternativet.dk

Med grønne hilsner
Alternativet Aarhus :green_heart: