Nyhedsbrev - april 2017

Kære medlem

Foråret er kommet, og der spirer mange planer og aktiviteter i vores lokalforening :seedling:

Først og fremmest vil vi gerne i god tid gøre opmærksom på nogle spændende arrangementer i maj og juni måned:

Alles Folkemøde
Landssekretariatet har taget initiativ til projekt “Alles Folkemøde”, der løber af stabelen i dagene op til Grundlovsdag, 31. maj - 5. juni. Lokalforeninger rundt omkring i landet laver aktiviteter af mange slags, hvor fællestrækket er et fokus på forskellige måder at styrke demokratiet på. I Aalborg bruger vi dagene til at sætte vores projekt, “Den Grønne Platform” i gang. Platformen vil komme ud på mange forskellige steder i kommunen og være en mulighed for at komme i dialog med de lokale borgere, så vi kan blive klogere på, hvad der optager dem. Vi vil annoncere tider og steder for platforms-besøgene på Facebook, og vi vil blive rigtig glade for at medlemmerne kigger forbi, når vi er i nærheden. Efter Grundlovsdag holder platformen pause, men den dukker op igen rundt omkring fra august måned og frem mod kommunalvalget 21. november.

Grundlovsmøde:green_heart:
5. juni afholder vi grundlovsmøde i Karolinelund kl. 15-21, i/ved det store, overdækkede område. Vores folketingsmedlem, Torsten Gejl, kommer og holder grundlovstale, og der bliver lejlighed til at snakke kommunalpolitik med vores to første byrådskandidater, Anne-Dorrit Harris og Jørgen Folkvang.
Vi vil gerne lave et rigtig hyggeligt og alternativistisk arrangement, så vi har allerede planer om en stand med vores materiale fra Naturmødet i Hirtshals, hvor temaet i år er havet. Der vil også blive noget for børnene, og vi tager grill med, så man kan tilberede sin medbragte vegetar- eller kødspiser-mad :-). Der kommer meget mere om dagen, og i mellemtiden kan du sætte kryds i kalenderen, hvis du (og din familie) har lyst til at kigge forbi.

Besøg af Uffe Elbæk
Vi får besøg af Uffe Elbæk den 12. juni, og vi er i fuld gang med at sætte et program sammen. Vi kan dog allerede love, at alle medlemmer får mulighed for at være med til et møde, hvor Uffe udfolder sig på sin sædvanlige, engagerede og medrivende måde. Der kommer mere information inden længe. Reserver aftenen til en spændende og inspirerende oplevelse!

Naturmødet
Storkredsen deltager ligesom sidste år på Naturmødet i Hirtshals, der finder sted 18.-20. maj på Den Grønne Plads… Kig forbi en af dagene; sig hej til vores folk på Alternativets stand, og oplev alt det andet, der også sker. Du kan få mere at vide om Naturmødet på
Naturmødet 2017

og på Alternativets egen Facebook- begivenhed: Mød Alternativet på Naturmødet

Hjallerup Marked
Et par vakse medlemmer af arbejdsgruppen for Naturmødet fik den ide, at vi kunne genbruge den flotte stand på Hjallerup Marked. Det er en mulighed for at møde mange mennesker i en lidt utraditionel sammenhæng. Der er mere information på
Redirecting...

Hvis du er på Hjallerup Marked, så kig forbi!

Velfærdsalliancen
Alternativet i Aalborg støtter Velfærdsalliancen, der arbejder for at opretholde og forbedre velfærden i Danmark. Der afholdes en demonstration i Aalborg den 10. maj kl. 17.00 på Gammeltorv, og vi opfordrer alle medlemmer, der har mulighed for det, til at møde op.
Du kan finde arrangementet her:
Redirecting...

Sidst i nyhedsbrevet finder du som sædvanlig referater fra vores bestyrelsesmøder. Vi gør opmærksom på, at møderne er åbne for alle medlemmer. Få datoer og tidspunkter ved at skrive i vores Facebook-gruppe, Alternativet Aalborg.

Som du kan se har vi travlt i lokalforeningen, og der bliver ikke mindre travlt hen imod kommunalvalget i november. Bestyrelsens fokus er primært på valgkampen, men det betyder ikke, at der ikke kan være mange andre aktiviteter i vores lokalforening. Der er frit slag for alt, hvad der stemmer overens med Alternativets værdier, så det er bare at gå i gang! Vi bakker selvfølgelig op, så meget vi kan.

Vi har naturligvis også et stort ønske om at få flere frivillige til at engagere sig i de projekter, vi allerede er i gang med, så kontakt os endelig, hvis du gerne vil give en hånd med.

Glædeligt forår og grønne hilsner
Din bestyrelse

:deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree:

Referater:

  1. marts 2017
    14.03.17 - referat - Google Documenten

  2. april 2017
    Referat 03.04.17 - Google Documenten

  3. april 2017 (udkast)
    24.04.17. - Referat - Google Documenten