Nyhedsbrev Alternativet Kolding

Kære medlem og andre interesserede i Alternativet Kolding.

Vi er i fuld gang med arbejdet i den nye bestyrelse i Alternativet Kolding, og derfor en anledning til dette nyhedsbrev.

Årsmøde 2020

Dette års årsmøde forløb som ventet. Der var et tilfredsstillende fremmøde, beretning, regnskab, gode spørgsmål og svar, luftede og drøftede tanker og idéer, engagerede medlemmer og en god stemning. Tak til alle fremmødte og alle jer, der er medlemmer i vores lokalforening.
Se beslutningsreferatet fra årsmødet her: https://drive.google.com/open?id=1wqUp9D0VPSt8nav3DGw0_IynvbnxJblI

Den nye bestyrelse

På første bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig:
Tværtænker: Kim Aagaard Holm
Kasserer: Vibeke Kristensen
Næstforperson: Thomas Christiansen
Forperson: Bjarne Aasø
Mød os her: AlleOs // Alternativet

Vi har haft et par møder i den nye bestyrelse.
Det første var primært for at vi kunne konstituere os og tale om, hvordan vi gerne vil være og arbejde som bestyrelse.
På det andet mødet, som også var åbent, havde vi afsat god tid til snak om og drøftelse af den uro, der har været i kølvandet på valget af forperson for Alternativet.
Den uro har selvfølgeligt ramt os, og blandt andet afstedkommet en masse tanker om, hvad vi kan, hvad vi vil osv.
Vi har i bestyrelsen besluttet os for, at vi er med og vil arbejde konstruktivt videre for at iværksætte Alternativets politik.
Vi har inviteret Josephine Fock til Kolding, og hun vil komme så snart det bliver muligt på den anden side coronaviruskrisen. Vi vil gerne mødes med hende for at ”mærke” hende og for sammen med hende at se fremad. Vi ønsker desuden bud på, hvordan Alternativet på landsplan kom understøtte og spille sammen med lokalpolitikken her i Kolding. Så snart vi har dato for det møde, vil det blive meldt ud til jer alle.

AlleOs:
En stor opfordring til at oprette en profil og logge ind på AlleOs, som er Alternativets officielle kommunikationsforum: https://alleos.alternativet.dk
Find hinanden, alle lokale kalenderbegivenheder samt bestyrelsen her: AlleOs // Alternativet
På AlleOs kan du tillige finde alle udsendte nyhedsbreve fra hele organisationen samt deltage i debat i ’Alternativet dialog’: https://dialog.alternativet.dk

Kommende møder
Onsdag den 15. april 2020 og torsdag den 14. maj 2020 er der åbne bestyrelsesmøder. Tid og sted vil fremgå af opslag på AlleOs: samt på vores Facebookside: Redirecting... og i vores Facebookgruppe: Alternativet Kolding | Facebook

Ta’ endelig kontakt til os, hvis der er noget vi overser, eller noget vi bør kende til.

Kun virtuelle møder eller telefonmøder
Vi holder ingen fysiske møder før coronaviruskrisen er overstået, så al kommunikation og alle møder foregår via telefon eller anden elektronik.

Vi ønsker alle det bedste og glæder os til, at vi ses på den anden side krisen. Pas godt på dig selv, dine og dine næste.

Godt forår med håbefuld og kærlig hilsen,

Bestyrelsen Alternativ Kolding

1 Synes om