Nyhedsbrev - aktiviteter resten af året

Kære medlemmer i Københavns omegn (KOS)

Der havde desværre indsneget sig en fejl i linket til begivenheden hos Anders i forbindelse med årsmødet, hvor vi skal vælge EP-kandidater - det korrekte link er nu indsat.

Vi mødes lige straks til Alternativets halvårsmøde i Odense – tilmeldingsfristen er egentlig overskredet, men der er enkelte billetter tilbage, så tøv ikke – vi glæder os til at se dig og håber på et stærkt fremmøde fra KOS.

Du tilmelder dig og finder alle oplysninger om mødet her. Dagsordenen kan du finde her.

Halvårsmødet handler om os alle i Alternativet, vores fællesskab, hvordan vi arbejder og hvor, vi vil hen.

Vigtige temaer bliver: medlemsinddragelse, gennemsigtighed og ny politisk kultur. Hvordan styrker vi helt konkret arbejdet og demokratiet i vores organisation? Og hvordan sætter vi en tydelig politisk og parlamentarisk retning for den kommende periode.

billede

På bagkant af halvårsmødet, d. 9.11, kl. 17-19 på Rustenborgvej 2a, 2800 i Lyngby, får KOS besøg af Politisk leder Franciska Rosenkilde og Forperson Trine Aslaug Hansen.

Vi vender sommerens samarbejdssag i Folketingsgruppen og de forskellige vinkler på den. Og giver mulighed for gensidigt at evaluere og bearbejde forløbet. Og så er der en fælles drøftelse om Alternativets aktuelle situation. Især politikudvikling, parlamentarisk og organisatorisk fokus, men også kommunikation og storkredsenes rolle. Du kan tilmelde dig her: https://alleos.alternativet.dk/events/view/5408

billede

D. 16.11 er der Ex Europaparlaments-Landsmøde online, hvor vi sætter Alternativets hold til EP-valget i juni 2024. Begivenheden er her: https://alleos.alternativet.dk/events/view/5310.

Du kan vælge at følge mødet hjemme eller møde op hos Anders Kyst på Egevænget 17, 2800 i Lyngby. Her er der EP- stemning og fuld opbakning til vores stærke EP- kandidat Sofie Groth. Mød endelig op, Sofie er der også. Du kan tilmelde dig her: AlleOs // Alternativet

billede

Omkring nytår inviterer vi igen til nytårskur, det bliver 7.1.24. Mere om det når vi nærmer os.

Vi fortsætter med politiske og filosofiske vandreture med Thomas Holbech Anker. Hold øje med eventkalenderen på AlleOS for kommende ture.

Har du ideer til politiske aktiviteter eller nye fællesskaber, så hold dig ikke tilbage. Tag endelig fat i bestyrelsen. Den består af Anders Kyst, Johnny Westh, Jesper Callesen, Thomas Holbech Anker og Irina Bjørnø.

Og så nærmer Kommunal- og regionsvalget sig i 2025. Går du med en kandidat i maven, eller bor du i et lokalområde, hvor du tænker der er vigtige temaer for Alternativet, så kontakt bestyrelsen v/Johnny Westh på storkreds.kbh.omegn@alternativet.dk, eller på 30951156.

billede

Grønne hilsner

Bestyrelsen i Københavns omegns storkreds