Nyhedsbrev - Afstemning om deltagelse i byrådet

Kære medlem i Alternativet Halsnæs…

Sidste nyt fra Halsnæs:

Som du sikkert, jvf. ovenfor, har set i dagspressen, så har vi i vores lokalforening fået en mulighed for at være med i byrådsarbejdet. Det er ganske vist en usædvanlig vej, og den kan vise sig at være vanskelig at manøvrere på. Der er dilemmaer impliceret. Et af dilemmaerne er at vi jo ikke ønsker at føre den samme politik som Venstre og DF, men må, i kraft af det forholdsvis lille mandat som (nu) vores kandidat i virkeligheden har som 2. suppleant til byrådet for Venstre, og som tidligere venstrepolitiker. - Vi må huske at udvise ydmyghed overfor de allerede beslutninger der allerede er taget, og respekt for det faktum, at kommunens politik gennem næsten hele perioden har været kendetegnet af Venstres og DF’s politik. En politik som vi ønsker et opgør med, javist, men ikke så vi derved kommer til at “puste til politikerleden”… - Som vi jo har proklameret vi meget gerne vil til livs.

Giv os din holdning til spørgsmålet, og gør det allerhelst i dag, så vi har din mening, inden Qasam Ahmad i morgen skal informere om sin beslutning.

Du bedes klikke på følgende link for at komme frem til spørgeskemaet… Spørgsmålene begrundes, men det er udelukkende med sigte på et ja-tak eller nej-tak…

http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=8HZHLLX71531

På forhånd tak for din deltagelse. - Med ønsket om en god søndag.

Alternativet Halsnæs
Bestyrelsen