Nyhedsbrev 9 2016

ALTERNATIVET Sønderborg
Nyhedsbrev nr. 9 - 2016
Sønderborg, 15. september 2016

Kære Alternativister i Sønderborg Kommune

Nyheder

KV17

Der er kommunalvalg i november 2017, det er jo længe til, og så alligevel ikke, for vi skal have udviklet vores lokalpolitik og vi skal have valgt kandidater. Derfor vil de kommende medlemsmøder i høj grad komme til at stå i lokalpolitikkens tegn. Vi skal diskutere lokalpolitik, vi skal have sat os ind i hvad kommunen egentlig laver og ikke mindst så skal vi have valgt kandidater til kommunalvalget. Er du interesseret i at stille op til valget? Så mød op på medlemsmødet eller kontakt undertegnede.

AlleOs - Alternativets medlemsplatform

Alternativet er godt i gang med at udvikle en ny platform på internettet for alle medlemmer. Denne platform hedder AlleOs og kan findes på https://alleos.alternativet.dk

Jeg vil gerne opfordre til at gå ind på denne side, udfylde jeres kontaktoplysninger, og meget gerne lægge et billede ind. Platformen er ikke kun et medlemsregister, det er også en debat platform, hvor I kan give jeres mening tilkende og deltage i debatten under “Dialog”. Der er også meget information at finde under “Håndbog”.

På næste medlemsmøde den 26. september vil jeg gennemgå AlleOs, og vise hvad den indeholder og hvordan den kan bruges.

Folketinget

Bliver der folketingsvalg i efteråret? Eller lykkes det for regeringen at få deres støttepartier med på en aftale? Under alle omstændigheder, så skal vi have valgt folketingskandidater. Det foregår på et opstillingsmøde 1. oktober. Information om tid og sted og kandidater får i snarest fra Sydjylland Storkreds.

Kulturnatten

Alternativet deltog den 19. august i Kulturnatten i Sønderborg. Det var en stor succes, rigtigt mange kom forbi vores stand og fik en snak og en folder og måske en præmie i vores konkurrence. Vi har nu for alvor markeret vores tilstedeværelse i Sønderborg!

Kommende arrangementer

Åbent bestyrelsesmøde/medlemsmøde i Alternativet Sønderborg.

Dato: 26. September, Kl. 19.00-21.00
Sted: Sønderborg Bibliotek, Lokale 3-4, indgang fra Hilmar Finsensgade
Alle er velkomne, medlemmer såvel som interesserede ikke-medlemmer, tag familien, naboen og kollegaen med. Jo flere jo bedre! Mød op, og gør en forskel!

Foreløbig Program

  1. Indledning
  2. Gennemgang af AlleOs, Alternativets medlemsplatform https://alleos.alternativet.dk
  3. Beretning fra møde med borgmesteren 6. september
  4. Beretning fra Alternativets Stormøde i Albertslund 3./4. september
  5. Diskussion af valgtemaer med udgangspunkt i KV17 inspirationskatalog
  6. Afslutning

KV17 Å-mærkesag - Medlemsmøde

Dato: 31. oktober Kl. 19.00-21.00
Vi skal diskutere mærkesager med udgangspunkt i KV17 inspirationskatalog. Tina Brixen fra KV17 koordinationsudvalg kommer og deltager.

Uddrag fra Alternativets manifest

ALTERNATIVET ER NYSGERRIGHED efter at udvikle vores lokalsamfund, byer og nationer. Vi vil selv tage vare på økonomien og de demokratiske beslutninger. På vores arbejdspladser og i de lokalområder, hvor vores liv leves. Uden at miste det globale udsyn og ansvaret for at finde fælles løsninger sammen med vores naboer. Også dem, der bor på den anden side af kloden.

Med venlig hilsen
Karsten Fyhn
Forperson for Alternativet Sønderborg
Tlf.: 23461426
Email: soenderborg@alternativet.dk