Nyhedsbrev, 5. juni 2017

Kære medlem

Mens disse linjer skrives glæder vi os over et velbesøgt grundlovsmøde i Karolinelund i dag. Det var dejligt at se både kendte og nye ansigter, og skønt at Alternativets Unge var med. Torsten Gejl holdt grundlovstalen, og Anne-Dorrit Harris fortalte om gode oplevelser på Alternativets stand til Hjallerup Marked.

Vi er sikre på, at vi til næste år både skal på kræmmermarked og holde grundlovsmøde til næste år!

Lige nu gælder det vores næste arrangement:

Som du måske har set på Facebook, får vi besøg af Uffe Elbæk nu på mandag,den 12. juni.

Uffe besøger Egholm om eftermiddagen sammen med vores byråds- og regionsrådskandidater og Torsten, og om aftenen holder vi et åbent møde i Medborgerhusets foredragssal. Mødet begynder kl. 18.30, og vi håber at mange medlemmer vil møde op til en inspirerende aften. Link til Facebook-begivenheden finder du her:

Ugen efter, mandag den 19. juni, holder vi et kampagnemøde om kommunalvalget. Her vil vi prøve at få styr på nogle af de forskellige opgaver - små som større - der skal løses i forbindelse med valgkampen. Det kan være alt fra plakatophængning til kagebagning, aftensmad til vores frivillige i ugen op til valget, uddeling af brochurer, støtte ved at være med til valgmøder, til hjælp med valgkampen på de sociale medier og meget, meget mere.

Uanset om du har lyst til at være meget involveret i valgkampen eller du bare gerne vil hjælpe med en mindre opgave vil der være brug for dit bidrag, og vi håber at se dig den 19. juni kl. 19.00 i lokalet på Vesterbro:green_heart:

Kampagnemødet bliver sidste arrangement før sommerferien, men til august kommer der fart på aktiviteterne igen.

Vi kan allerede nu sige, at vi holder supplerende opstillingsmøde for kandidater til kommunalvalget den 20. august. Vi sender en formel indkaldelse ud på direkte mail først i juli måned. Hvis du er blevet interesseret i at stille op,vil det fremgå af indkaldelsen hvad du skal gøre :four_leaf_clover:

Hvis vi ikke ses 12. juni eller 19. juni ønsker vi dig en rigtig dejlig, grøn og glad sommer :deciduous_tree:.

Kærlig hilsen

din bestyrelse