Nyhedsbrev 27.09.17

Stillerliste, 5 kandidater, frivillige og dagsorden til på mandag

1. ”Alternativet i Rebild går til deres første kommunalvalg med 5 kandidater”

Fredag morgen kl. 9 ruller kampagnetraileren ind foran rådhuset i Støvring.
Alternativet går til deres første kommunalvalg med mere end 315 kandidater i 81 kommuner på landsplan. I Rebild Kommune har Alternativet indsamlet 32 stillere og når stillerlisten på fredag er afleveret, er Alternativets første kommunalvalg i Rebild Kommune for alvor skudt i gang. Allerede nu er kampagnen i fuld gang. Kampagnetraileren har været på sin første tur og vil inden 16. november have nået kommunen rundt.
Spidskandidaterne Lars Bloch og Per Alstrup har allerede fået en hel del invitationer til paneldebatter, og siger begge “Vi glæder os meget til at møde borgerne både face to face og til debatterne. Vi har også travlt med at skrive læserbreve, for vi vil frygtelig gerne at folk ved, hvad vi står for”.

2. Vores fem kandidater

De fem kandidater er Sara Frederiksen, Per Alstrup, Lars Bloch, Zenia Munk og Dan Mortensen.

3. Frivillige

Vi havde efter opstillingsmødet et dejligt møde om hjælp til kampagnen for at få flest mulige byrådsmedlemmer. Nogle var forhindret i at deltage, men havde tilkendegivet ønske om at bidrage. Det bliver så godt. På fotoet nedenfor kan du se, hvornår du kan møde byrådskandidater og medlemmer, som tager med rundt.

Som du også kan se på listen mangler vi stadig frivillige til plakatophængning, øjne og øre i lokalområderne og folk som har lyst til at lave sjove ting fx hænge en grøn slikkepind på parkerede cykler med et lille kort, hvorpå der står “tak fordi du tog cyklen idag, mvh Å”. Har du et par timer, som du kan bruge for at hjælpe os i byrådet så ring på 41171899 eller send en mail.


4. Bestyrelsesmøde på mandag, kom og vær med Mede venlig hilsen
Susanne Zimmer
Forperson og KV17 koordinator