Nyhedsbrev 22.01.18

Nyhedsbrev

  • Nyt om halvårsmødet i sidste weekend
  • Referat og mødedato for næste møde, hvor du kan være med
  • Årsmøde

Just hjemvendt fra Halvårsmødet i Ringsted vil jeg lige videregive nogle input fra en af de 19 workshops.
Det var igen et fantastisk møde, hvor 300 engagerede alternativister blev “fyldt op” og udvekslede erfaringer.


Uffe Elbæk og Fanny Broholm fortalte og styrede dialogen om de 3 bundlinjer

Her kan du se en lille film om de 3 bundlinjer, som er god, hvis du ikke har hørt så meget om dem: https://alternativet.dk/politik/politiske-udspil/de-tre-bundlinjer

Og her kan du læse et resumé af hele dokumentet om de 3 bundlinjer, og eller kan du gå ind på www.alternativet.dk og finde hele udspillet under “politiske udspil”.
https://alternativet.dk/politik/politiske-udspil/de-tre-bundlinjer

I Rebild har vi afholdt vores første bestyrelsesmøde og drøftet, hvad vi vil arbejde med i 2018. Du kan herunder se vores ideer. Vi beslutter på næste møde den 5.februar, hvad vi kaster os over.
Kom og vær med til at tage beslutningen. Dagsorden udsendes inden mødet, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Måske er der noget, som du har lyst til at deltage i, eller har du helt andre ideer?

Den 20.marts holder vi årsmøde (generalforsamling) i Alternativet Rebild. Det hører du nærmere om, men sæt også her kryds i kalenderen.
Vi vil virkelig gerne have aktive fra hele kommunen, så måske har du lyst til at stille op eller bare til at bidrage i et spændende alternativt projekt, stort som småt?

De bedste hilsner
Susanne Zimmer
susanne.zimmer@alternativet.dk
Forperson
tlf 41171899 - ring eller skriv, hvis du har ideer, spørgsmål eller kommentarer