Nyhedsbrev 20.11.16

Nyhedsbrev 20.11.16

Hej alle medlemmer

I dette nyhedsbrev vil jeg fortælle om:

  1. Lige en reminder på vores spændende stormøde på tirsdag i Skørping_
  2. Nyt fra vores kommunalvalgsudvalg. Bl.a. om opstillingsmøde til byrådskandidater den 24.jan. 17
  3. Referat for vores sidste bestyrelsesmøde
  4. Invitation til alle frivillige i forbindelse med folketingsvalg

Ad 1.

Ad 2. Vi har et lille udvalg under bestyrelsen, som arbejder med tiden frem til kommunalvalget i november 17. Vi skal finde kandidater til opstillingsmødet. De første 3 var let fundet, for de sidder i bestyrelsen. Det er 3 engagerede mænd, så vi vil også gerne have en eller flere kvinde - og også gerne flere mænd. Vi indkalder alle medlemmer til opstillingsmøde den 24.januar 2017. Inden da vil vi gerne have en samtale med kandidataspiranterne på baggrund af et spørgeskema, som vi udsender til interesserede. SEND EN MAIL TIL undertegnede, og jeg vil sende spørgeskemaet til dig. Vi vil gerne have skemaet retur senest den 13.december.
I udvalget arbejder vi også med involvering af borgere i Rebild i forhold til at finde de rigtige mærkesager, og det arbejde starter på stormødet på tirsdag.
Efter opstillingsmødet vil vi også arbejde med at opkvalificere kandidaterne.

Ad 3:
Sidste bestyrelsesmøde var en opsamling på flere ting, som du kan se i referatet. Det mest spændende, vi nåede frem til, var at vi vil holde et stormøde over temaet KULTUR i Rebild og invitere bl.a. Rebild Kulturskole.
Og så er vi er 5 glade alternativister fra bestyrelsen som tager til Vejle for at deltage i Halvårsmødet på lørdag.

Ad 4.
Har du lyst til at bidrage med ideer eller arbejde ved næste folketingsvalg, så kik på dette link og tilmeld dig arrangementet den 10.dec. https://www.facebook.com/events/1248621571887745/

De bedste hilsner
Susanne Zimmer
Forperson og folketingskandidat