Nyhedsbrev 18.10.17

Nyhedsbrev

Hej alle skønne medlemmer

Valgkampagnen kører for fulde gardiner. Vores spidskandidater Per Alstrup og Lars Bloch har kalenderen godt fyldt op med arrangementer, debatter og turer rundt i kommunen frem til den 21.november.
Og du kan også hjælpe dem med at blive valgt ind :slight_smile:

I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om:

  1. Debatmøde
  2. Facebookkampagne
  3. Plakatophængning

Debatmøde
Det har været fantastisk at planlægge debatmødet, hvor alle partier har tilmeldt sig med en kandidat. Vi glæder os meget til arrangementet, som bliver noget anderledes end de traditionelle debatter. Bl.a. skal gæsterne komme med udsagn, som de svar på. Kandidaterne skal flytte sig rundt i ja, nej og ved-ikke felter, afhængig af hvad de mener. Derefter vil vores interviewer spørge nogle af kandidaterne om, hvorfor de står der, og publikum vil blive inddraget igen. Ja, selvfølgelig får kandidaterne også de obligatoriske få minutter til at fortælle om, hvad vi vil arbejde for i byrådet i starten af debatten, og 2 minutters afsluttende ord til sidst.
Kommer du er med? Tager du din nabo eller kollega med?
Vi glæder os til en livfuld aften.


Facebookkampagne
Vi har to unge frivillige mennesker til at hjælpe os med facebook. Sammen med læserbreve i lokalaviser og Nordjyske, tror vi på, at vi når bredt ud ved hjælp af facebook https://www.facebook.com/Alternativet-Rebild-1321022541244749/?ref=settings og hjemmesiden www.alternativetrebild.dk.
Nu er det bare sådan, at vi har brug for mange flere følgere, for at nå bredt ud, så det ville være fantastisk, hvis du er facebookbruger, at du like´r og deler vores opslag, eller kommenterer på dem. HJÆLP OS!
I denne uge er temaet NÆRVÆR i anledning af, at mange har efterårsferie, og af at nærvær betyder meget for vores trivsel og velfærd.

Ophængning af valgplakater
Den 28.oktober kl. 12 starter valgplakatophængningen.
Vi er allerede en del frivillige, men vi kunne sagtens bruge flere, så giv os et praj, hvis du kan afse et par timer. Skriv til nedenstående mail eller ring.
Du kan få dit eget lokalområde.

De bedste og mest hÅbefulde hilsner
Forperson
Susanne Zimmer
susanne.zimmer@alternativet.dk
Tlf 41171899