Nyhedsbrev 06.04.18

Kære alle :four_leaf_clover:

Så er der igen nyt fra lokalforeningen. Denne gang kan du læse om:

  1. Årsmødet og den nye bestyrelse

  2. Vores forslag til kommunen, som også har været bragt som læserbrev i Nordjyske og lokalaviser

  3. Vores næste bestyrelsesmøde, hvor du er meget velkommen

  4. Vigtige datoer

1. Årsmødet og ny bestyrelse

Ny bestyrelse og nye tanker

Alternativet Rebild har holdt årsmøde, det andre kalder generalforsamling.

Der blev debatteret visioner for det kommende arbejde. En livlig diskussion som endte med at bestyrelsen nogle gange i løbet af året vil invitere til lokalpolisk debat i forhold til specifikke emner. Optimalt set vil det betyde, at undergrupper vil tage stafetten med i et videre arbejde, for eksempel i forhold til at påvirke byrådet.
Desuden lægger bestyrelsen op til, at medlemmerne selv kan danne arbejdsgrupper. Bestyrelsen skal være tovholder i forhold til at sikre, at der arbejdes på grundlag af Alternativets værdier og kan eventuelt bevilge et mindre beløb til aktiviteter, men ellers arbejder arbejdsgrupperne selvstændigt og kan nedlægge sig selv, når en opgave er udført.

Vi havde en hyggelig aften med masser af snak og god mad, og der blev valgt nye representanter til bestyrelsen. Sara Frederiksen kom i bestyrelsen og Christian Vestergård og Dorte Reinhold blev 1. og 2. suppleant. Gengangerne blev Lars Bloch, Dan Mortensen, Mette Nørkjær og Susanne Zimmer. Vi var særlig glad for at få en repræsentant med fra Nørager, Christian.


Fra venstre: Susanne, Dorte, Christian, Mette, Dan, Lars og Sara

2. Forslag til kommunen

Nu var det Skørping som kommunen efterlyste ideer fra, men vores input burde gælde alle byer i Rebild Kommune. Læs selv:

3. Næste bestyrelsesmøde

Kom og vær med, vi har brug for din hjælp og dine input.


4. Vigtige datoer

Lørdag den 14. april er der årsmøde i Storkredsen på Halkær Kro https://alleos.alternativet.dk/events/view/2019
Den 5. og 6.maj er der landsmøde i Odense. Der er billig deltagelse og transport. https://alleos.alternativet.dk/events/view/1552
Naturmødet i Hirtshals den 24. - 26.maj, hvor Alternativet har sin egen stand. Naturmødet er fyldt med gode aktiviteter, foredrag, flotte stande og god dialog
https://alleos.alternativet.dk/events/view/2166
Den alternative folkehøjskole med start den 9.juli er måske noget for dig. Tidligere deltagere har været vildt begejstret, og det er meget billigt.
https://alleos.alternativet.dk/events/view/2133

Mvh
Susanne Zimmer
Forperson og folketingskandidat
Tlf 41171899