Nyhedsbrev 05.01.19

Godt nytår

Vi håber, I alle er kommet godt ind i det nye år.

Vi er stolte af at have et godt alternativ til Mette Frederiksen og Lars Løkke. Vælgerne får mulighed for at stemme på en grøn og helhedstænkende statsministerkandidat.
Hvis ikke du har hørt Uffe Elbæks nytårstale har du muligheden her.

Vi kandidater, sekretariatet og landledelsen har mega stor energi på det kommende valg. Der er masser af planer.
Undersøgelser viser, at det er vigtigt, at vi overfor vælgerne konkretiserer vores politisk, så det er en af vores vigtige opgaver. En opgaver, som du også meget gerne må hjælpe med :slight_smile:

Vi nordjyske kandidater udsender hver aften en ny film på facebook - Alternativet Nordjylland - hvor vi på skift fortæller om en konkret politik. Dette var startsskuden den 1.januar, så der er allerede flere gode film, prøv at kigge med.

I lokalforeningen sætter vi også fokus på at skabe opmærksomhed omkring Alternativet.
På mandag har vi vores næste bestyrelsesmøde, hvor det vigtigste punkt er en stor event på Kulturstationen i Skørping, hvor vi sætter fokus på bæredygtighed. Vi vil meget gerne have din hjælp, kom og vær med til at generer ideer.
Har du ikke mulighed for at deltage, men alligevel gerne vil bidrage så skriv eller ring til mig susanne.zimmer@alternativet.dk eller 41171899, og vi finder ud af, hvad du kan bidrage med. Det kan være alt fra bagning, praktisk hjælp og facebookarbeje til ophængning af valgplakater.


Den 20.januar har du mulighed for at besøge en bæredygtig virksomhed ved Mariagerfjord.
Ses vi der, og skal vi lave samkørsel? Sig til, hvis du vil have kørende fra Skørping.

https://www.facebook.com/events/1753856038060004/

De bedste nytårshilsner
Susanne Zimmer