Nyhedbrev 06.06.17

Alles folkemøde og næste bestyrelsesmøde

Allerførst vil jeg gerne byde vores to nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi er nu 37 medlemmer i Rebild Kommune, og vi har plads til mange flere :wink:
Vi har måske ikke så mange medlemmer, men vi har et meget højt aktivitetsniveau, også i forhold til resten af landet. Det er fantastisk så mange, som byder ind med hjælp til alle vores arrangementer og aktiviteter.
Sidder du og brænder for at bidrage med ideer eller praktisk hjælp eller…, så sig endelig til.

Vi har haft 3 arrangementer i ugen “Alles folkemøde”.

Vi var på butikstorvet i Støvring.

Vi viste den fantastiske film “I morgen”, og hyggede os helt vildt efter filmen, selv om vi egentlig havde lidt travlt med at komme hjem og gøre noget lidt bedre for vores klima :wink:

Vi sluttede af med grundlovsfest i byrådskandidat Lars Bloch´ have, hvor Lars holdt tale. Der blev serveret økologisk vin, og der var musik og sang. Vi havde arrangeret, at Allan Pinnerup skulle spille og synge, og så kom et af vores nye medlemmer med guitaren på ryggen og gav også numre. Børnene legede og vandt flødeboller ved fødebollekasterklovnen. Det var så hyggeligt, og vi var 30 personer, som nød godt af det.

Vores næste bestyrelse er som sædvanlig åbent for alle, og de sidste gange har vi haft glæde af at have haft besøg af flere af vores medlemmer, så kom glad.