Ny politisk leder – mød kandidaterne

plvalg_nb

Kære medlem af Alternativet

Vi håber, at du glæder dig ligeså meget som os til at se, hvem der bliver valgt til politisk leder af Alternativet. Foreløbig har 5 kandidater meldt sig, og i skrivende stund har tre af dem fået over 100 stillere, som kræves for at blive opstillingsberettiget som kandidat. Læs med her hvor kandidaterne fortæller lidt om sig selv, og hvilke visioner de har for et kommende politisk lederskab.

D. 22. januar kl. 23.59 er sidste frist for at være stiller for kandidaterne, og først derefter ved vi præcis, hvor mange kandidater vi skal præsentere, når vi går i gang med de Digitale Roadshows. Ja, vi kalder dem stadig ’Roadshows’ selvom der er mindre show end sidst og slet ingen Road involveret.

SE MED

De Digitale Roadshows vil blive streamet på Youtube og Facebook. De kan derfor også ses, selvom man ikke sidder foran skærmen, når vi streamer. Det endelige program med navne, kommer ud lørdag d. 23. januar sammen med resten af materialerne til det ekstraordinære landsmøde søndag d. 7. februar 2021 11.30-15.00

HOLD TUNGEN LIGE I MUNDEN

Såfremt der er 3 kandidater, får de hver ét show og ét fælles. Ved 4 kandidater tages d. 27. januar ud af loopet, og de to andre dage deles ligeligt mellem kandidaterne, og ved 5 kandidater vil showet d. 27. januar bliver forkortet med 45 minutter, således at det starter kl. 19.30 og slutter kl. 20.15

SPØRG KANDIDATERNE

Medlemmerne skal selvfølgelig have mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne. Der vil derfor blive oprettet tråde på Dialog, hvor det er muligt at skrive spørgsmål og at stemme på spørgsmål (Ligesom Spørg Statsministeren). De spørgsmål, der får flest stemmer, vil blive stillet til kandidaterne. Mindst 5 af spørgsmålene vil være medlemmernes på solostreamet. På den fælles kandidataften vil der også være spørgsmål fra medlemmerne, men her vil det været spørgsmål, der kan stilles til alle kandidater. Vi garanterer at mindst 3 spørgsmål kommer fra medlemmerne.

Du kan allerede nu stille dit spørgsmål og snart stemme på andres her.

ANDRE ARRANGEMENTER

Ud over disse datoer er storkredse og kommuneforeninger velkomne til at tage fat i kandidaterne og arrangere egne møder med dem. Vi opfordrer til at invitere så mange kandidater som muligt med. Har I brug for Zoomlink så spørg evt. sekretariatet, om vi har mulighed for at oprette et til jer.

DE RIGTIGE DATOER ER HER

Der havde sneget sig en ugedagsfejl ind i det forrige nyhedsbrev. Her får du de rigtige datoer og ugedage:

  • Tirsdag d. 26. januar 19.30-21.00 1 eller 2 kandidater
  • Onsdag d. 27. januar 19.30-21.00 ingen eller 1 kandidat
  • Tirsdag d. 2. januar 19.30-21.00 ingen, 1 eller 2 kandidater
  • Onsdag d. 3. januar 19.30-21.00 Fælles debataften for alle kandidater

Grønne hilsener
Alternativet

1 Like

FEJL i DE RIGTIGE DATOER ER HER
Hej Der skal vel stå 2 & 3. februar og ikke januar - bare sådan for en ordens skyld
vh Per