Ny politisk leder, afstemning og roadshow

Kære medlemmer i Storkreds København

Her følger en række oplysninger der kunne have jeres interesse.

Ekstraordinært årsmøde 13/1
Vi åbner op i Åbenrå 33 i morgen, så vi kan stemme sammen til det ekstraordinære årsmøde der afholdes på Fyn. AlleOs // Alternativet
Husk du stadig kan nå at tilmelde dig afstemningen inden 13/1 kl. 12. Tilmelding til digital afstemning:
AlleOs // Alternativet

Roadshow - mød kandidaterne i KBH 29/1
Alternativet afholder debataftener rundt om i landet, så medlemmerne får mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne til politisk leder. I København afholdes det på Christiansborg, og der vil komme nærmere besked herom fra centralt hold.

Region Hovedstaden - Psykiatri og mental trivsel
Alternativets repræsentanter i Region Hovedstaden Martin Schepelern og Qasam Ahmad har sammen med SF arrangeret et spændende forløb om psykiatri og mental trivsel, hvor interesserede har mulighed for at deltage. Se vedhæftede indbydelse for at se mere om hvad det dækker over.
psykiatri og mental trivsel, indbydelse…pdf (118.5 KB)

Årsmøde i Storkreds København 21/3
Der sker rigtigt meget for tiden, men vi vil gerne oplyse alle medlemmer om at storkredsens årsmøde afholdes 21/3. Officiel indkaldelse mm. afsendes senere, men vi håber naturligvis alle storkredsens medlemmer kunne overveje at deltage, så vi så samlet som muligt kan vælge den næste bestyrelse, samt vores repræsentanter til de forskellige organer i Alternativet.

Alternativet, Storkreds København