Ny forperson & De tre bundlinjer m/ Torsten Gejl og Christian Poll 13. marts

Ny bestyrelse og forperson
På årsmødet i januar blev bestyrelsen beriget med to nye medlemmer - Marianne Karlberg og Torben Poulsen - og vi har nu konstitueret os.

Efter tre års eminent virke har Jonas valgt at give forperson-kasketten videre. Der var fuld opbakning til Marianne Karlberg som den første kvinde i spidsen for Alternativet Frederiksberg.

Om Marianne: 55 år, gift og mor til tre drenge. Uddannet på det Kgl.danske Musikkonservatorium og har arbejdet som professionel sanger i 15 år. Siden 2012 har hun været Managing Director hos On Stage Artists Management og nu altså forpeson for lokalforeningen.

bestyrelse%20frederiksberg
Den nye bestyrelse, venstre mod højre: Jonas Bechgaard (næstforperson), Lasse Diedrichsen, Marianne Karleberg (ny forpeson), Al Maktabi, Leyla Steenskrog, Søren Have (kasserer) og Torben Poulsen. Fraværende på foto: Annedorthe Kring.


tre%20bundlinjer

Arrangement med folketingspolitikerne Christian Poll og Torsten Gejl omkring ‘De tre bundlinjer’. Vi giver tapas.

Tid: Onsdag den 13.03.2019 kl. 19.00 - 21.30
Sted: Det Økologiske Inspirationshus - Allegade 7-9, Frederiksberg
Forplejning: Vi serverer tapas og drikkevarer.
Følg begivenheden på Facebook og del meget gerne i hele netværket!

Vi har den glæde at invitere til en spændende aften i Det Økologiske Inspirationshus, hvor vi får besøg af Torsten Gejl og Christian Poll fra Alternativets Folketingsgruppe, der vil fortælle om de tre bundlinjer: Den grønne bundlinje, Den sociale bundlinje og Den økonomiske bundlinje. Læs mere på https://alternativet.dk/arkiv/politiske-udspil/de-tre-bundlinjer

Alle er velkomne, medlemmer som ikke medlemmer af Alternativet.


:seedling::blossom: Glade forårhilsner fra Annedorthe,
på vegne af hele bestyrelsen :blossom::seedling:

Følg os på Facebook: