NY DATO! - Indkaldelse til Opstillingmøde for folketingskandidater til Storkreds Østjylland

Kære Østjyske Alternativister.

I mandags måtte vi desværre sige farvel til Josephine Fock, som meddelte, at hun stopper i folketinget d. 1. november. Det betyder også, at hun trækker sig som spidskandidat for Storkreds Østjylland. Vi ønsker Josephine et stort tillykke med jobbet hos Dansk Flygtningehjælp og et tak for alt det hun har givet os her i Østjylland.

Fordi vi nu står i en situation, hvor vi også skal have fundet en ny spidskandidat, har vi besluttet at flytte opstillingsmødet for folketingskandidater fra d. 29. september til d. 25. oktober. Med andre ord:

NY DATO FOR OPSTILLINGSMØDE FOR FOLKETINGSKANDIDATER:
Torsdag d. 25. oktober 2018, kl. 19-21.

(Årsmøde og opstillingsmøde for EP-kandidater finder sted som planlagt d. 29. september)

Beslutningen om at flytte opstillingsmødet er taget, fordi vi nu er i en situation, som kræver at vi skal vælge en ny spidskandidat. Vi vil gerne give alle, der ønsker at stille op under disse nye omstændigheder, en mulighed for at melde sig på banen. Derfor skal dette nyhedsbrev også ses som en indkaldelse til opstillingsmøde udsendt seks uger før mødet afholdes.

Ønsker du at stille op som folketingskandidat for Alternativet i Storkreds Østjylland skal du indsende dit kandidatgrundlag til: storkreds.oestjylland@alternativet.dk senest torsdag d. 27. september.

Mere info kommer snarest.

De bedste hilsner,

Bestyrelsen i Storkreds Østjylland
Anders, Henrik, Hosein, Mads, Thomas og Sandra
.