Nu er det virkeligt allersidste chance

Kære medlemmer

Så er det nu, som i virkeligt nu, at alle I der brænder for at stille op til kommunalvalget, som brænder for at gøre en forskel på det kommunalpolitiske plan, som brænder efter at synliggøre Alternativets fantastiske politik, som brænder efter at arbejde for bæredygtig omstilling, social retfærdighed, respekt for såvel mennesker som dyr og natur, som nærmest ikke kan vente på at sende opstillingsgrundlag ind til bestyrelsen, så er det nu, i dag, inden kl. 24:00 I skal sende jeres opstillingsgrundlag til bestyrelsen på mail: sydsjaelland@alternativet.dk, for at I kan nå at være med til vores Opstillingsmøde mandag den 15. marts.

Hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel, hvis du tænker at det kunne være spændende at være med til at påvirke de politiske beslutningsprocessor, hvad enten det er i Vordingborg, Næstved, Faxe eller Stevns kommune, men har svært ved at greje hvorledes et opstillingsgrundlag lige skal skrues sammen, så bare skriv til os på ovennævnte mail, at du gerne vil stille op til KV21, så kan vi efterfølgende hjælpe dig med at formulere det opstillingsgrundlag der skal sendes ud til medlemmerne … Ingen skal lades tilbage og ikke blive hørt, alene af den grund at de ikke er så stærke til at formulere sig, hvad enten det er skriftligt og/eller mundtligt, man kan selvfølgelig sagtens have masser af gode tanker og ideer alligevel, så tøv ikke med at skrive at du gerne vil stille op, så finder vi efterfølgende ud af resten.

I har små 3 timer til at få sendt det til os, det er ikke lang tid, men tid nok til at skrive at du ønsker at stille op til KV21.

Vi glæder os til at høre fra jer :green_heart:

Bedste hilsner
Jan