NU er det tid til tilmelding til Workshop om Folkeskolen 15. januar

Hej

Du har tidligere fået en mail om vores workshop om fremtidens folkeskole i Næstved. Nu er program osv. helt på plads for workshoppen. Vi kalder det ikke politisk laboratorium, som tidligere fordi det nok ikke sige folk så meget, og fordi vi har rykket arrangementet ud af Alternativet regi. Det skal være helt klart at vi ikke er ude på at fremme alternativets skolepolitik, men ene og alene ønsker at stimulere til folkelig debat om vores fælles skole. Men programmet er ca. det samme, som det I tidligere har fået og vi har fundet uafhængig finansiering. Og vi vil selvfølgelig kigge på resultatet i Alternativet Næstved og se om vi får nogle gode ideer til vores politik/aktivitet på skoleområdet og i øvrigt opfordre andre partiger til også at kigge på det.

MEN du skal tilmelde dig af hensyn til forplejningen osv.
Tilmelding senest d. 11. januar 2017 efter først til mølle princippet til Bjørn Bjerking lobami@stofanet.dk eller 4294 4622 med oplysning om navn og stilling.

Vedhæftet program og diskussionsoplæg.
Debatoplæg til workshop om folkeskolens fremtid i Næstved2.pdf (1.5 MB)
Hvad vil vi med folkeskolen - lille opslag.pdf (433.3 KB)

Også vedhæftet et opslag i A4 som du kan trykke ud og hænge op og også vores annonce ! Du må godt gøre noget for at få gode folk med!
Kompolab annonce-2.pdf (433.7 KB)

Du kan se artikel og annonce i Næstved Bladet på;

http://www.e-pages.dk/naestvedbladet/77/

Mvh
Jakob Jespersen