NEDTÆLLING: To måneder til den store valgdag. Valgfesten fortsætter


Kandidatholdet bestående af Chili Turéll, Jan Friis, Mette Bram, Ali Maktabi, Maria Eichhorn & Søren Have

Der er præcis to måneder til kommunalvalget i dag. Der er allerede god gang i valgfesten og bestyrelsen, kandidaterne og kampagneteamet arbejder på højtryk for at få materialer og events gjort klar til de kommende to måneder.

KAMPAGNETEAM

Vi er så heldige at have rekrutteret to seje kampagnefolk, som vil stå for at koordinere debatter, events og andre indslag i samarbejde med kandidaterne.

10672055_10203715718788343_1130097823440821504_n

Jonathan Husbond Truelsen

LEYLA

Leyla Hanne Stenskrog

Vi skulle hilse og sige at der selvfølgelig altid er plads til flere, der vil feste med kandidater og måske have lidt blæredygtighed til cv’et. Kontakt Jonathan på j_truelsen@me.dk


HIGH FIVE

Et af de events, der allerede har fundet sted, er uddeling af High Fives til de morgenfriske cyklister ved Frederiksberg Rådhus - en happening, der vil finde sted mange fredage endnu frem mod valget.

highfive


GRAFISK HJÆLP SØGES

Det er en klassisk udfordring. Man vil gerne lave noget lækkert layout - også gerne på den halve tid, men evnerne er der måske ikke helt.

Sidder der mon et medlem der vil hjælpe med vores foldere, vores kommende hjemmeside, vores facebook-side? [dådyrøjne]

Kontakt meget gerne Annedorthe på 26 84 07 30.


De næste to måneder

Forvent flere nyhedsbreve, flere opslag på Facebook, Alternativet Frederiksberg der dukker op i pressen og spændende invitationer til at deltage aktivt i valgfesten.

Festen fortsætter! :green_heart:

Følg os på Facebook: