Nedtælling til den 21.november

Kære Medlem

SÅ GÅR DET LØS!

-DER ER NU KUN 11 DAGE TILBAGE FØR VI SKAL TIL STEMMEURNERNE

BEGEJSTRING PÅ VÆLGERMØDERNE

Den politiske proces er kommet op i gear. Der er fuld gang i vælgermøderne. På skoler, i idrætshaller, på Rådhuset, i borgerforeninger osv. I Gentofte Børnevenner, hos Vangedes Venner, på Aurehøj gymnasium, på Charlottenlund Slot, i Netværkshuset osv.

Vores spidskandidat, Jens Henrik Wiene, og vores ”nummer 2”, Marianne Victor Hansen, deltager i så mange vælgermøder som muligt.

Vælgermøderne er muntre, oplysende og medinddragende. Borgerne er spørgende og lyttende. Kritiske spørgsmål og muntre bemærkninger flyver gennem luften. Der er feststemning over vælgermøderne. Man fornemmer klart, at der er mange borgere, der ser vælgermøderne som en kærkommen anledning til at lufte tanker og idéer for udviklingen af Gentofte Kommune. Vælgermøderne er et boblende demokratitegn. Et tydeligt signal om at ALTERNATIVETS vision om det nære samfund, den medinddragende politiske proces og de medlevende og engagerede borgere ikke bare er lige om hjørnet, men er kommet rundt om hjørnet!
HURRA FOR DE UNGE

Især er det bemærkelsesværdigt, at de unge på skoler og gymnasier er lyttende og spørgende. Om miljø, om flygtninge, om unges særlige udfordringer. Kendetegnende for de unge er, at spørgsmålene handler mere om det ”store” samfund og de store fælles udfordringer end om egne betingelser og vilkår.

VORE 7 KANDIDATER

Marianne Victor Hansen
Lise Loft Lauritzen
Gitte Haslebo
Jens Henrik Wiene
Ove Lund
Elizabeth Kristensen
Helle Laustsen
TEKNISK VALGFORBUND

Vi har indgået teknisk valgforbund med SF og Enhedslisten. Et teknisk valgforbund tager sigte på at undgå stemmespild og maksimere chancerne for at komme ind. Vores tekniske valgforbund rummer INGEN efterfølgende politiske forpligtelser.

Vi håber på, at du møder op og stemmer på Alternativet eller en af Å-kandidaterne på valgdagen.

Især håber vi dog, at du vil opfordre dine børn/børnebørn, der har opnået stemmeretsalderen, til at stemme. Det er vigtigt, at så mange unge som muligt deltager i den demokratiske proces – uanset hvilket parti de stemmer på.

STOR VALG- OG TV-DEBAT PÅ RÅDHUSET TIRSDAG DEN 14.11 KL. 18.00
Som valg-hors-d’œuvre er der arrangeret stor valgdebat på Rådhuset fra kl. 18.00.
Jacob Weiss fra Berlingske Media er ordstyrer på valgdebatten på Gentofte Rådhus den 14. november fra kl. 18.00 til 19.30.
Fra kl. 19.30 tager TV 2 Lorry over og sender live fra Rådhushallen, hvor lokale politikere diskuterer emner, der fylder i valgkampen, og som er vigtige for os, der bor i Gentofte Kommune.
Jo flere vi er, des sjovere bliver det. Så tag din kone/mand, nabo eller store børn under armen og kom til valgaften på Rådhuset.

Vi håber, at det bliver aftenen, hvor vi kan fejre Alternativets første plads i kommunalbestyrelsen i Gentofte. Vi holder valgaften fra klokken 19.00 i lokale A (ned ad trappen til kantinen – og lige frem).

Det vil glæde os meget, hvis du har lyst til at være sammen med os denne aften. Vi er der hele aftenen, så du kan komme, hvornår du vil – eller blot stikke hovedet indenfor.

Uanset valgresultatet - så bliver det en uforglemmelig aften - hvor Alternativet for første gang deltager i Kommunalvalget. Og derfor skal vi fejres med en Alternativ cocktail og chips til alle!

De grønneste hilsner
Bestyrelsen