Nedbryd produktionsindustriernes særinteresser - Søger stillere til forslag

Det er åbenlyst at den Danske bygge- og cementindustri ikke skyr nogen midler for at få flere projekter i kassen, og når Femern fylder pladen for fuld implementering af ‘De mest nødvendige’, kommer turen til Kattegatforbindelsen;
Taget fra facebook-gruppen ‘Kattegatforbindelsen NEJ TAK’:

“Indtægter fra Storebælt er indregnet som et væsentligt bidrag i Kattegatprojektets økonomi. Uden disse indtægter vil det være meget vanskeligt at få økonomien til at hænge sammen. Fortsat høje indtægter fra Storebælt er også vigtige for at økonomien bag Femernprojektet hænger sammen. Gøres Storebælt gratis er der dermed langt dårligere økonomi i Kattegatprojektet og det vil være temmelig vanskeligt, at få økonomien i det til at hænge sammen. Det vil kræve store statstilskud - udover de 40-50 mia kr staten allerede vil skulle poste i det. Derfor vil gratis eller billigere Storebælt være en kæmpe sten i skoen for Kattegatprojektets realisering. Økonomen vil hænge endnu dårligere sammen end den allerede gør i forvejen.”

Læg dertil den kommende krig i Ukraine. Som et præcist urværk ser man Putin varsle krig i Ukraine, efter at Afghanistan er blevet opgivet. Nu skal der dannes et nyt fjendebillede, så hans sultne ulve, v/ eliten lige under ham, kan sælge nye våben (ja det russiske hof består af mange våbenvirksomheder, som efter koldkrigen stadig havde markeder).

Forslag til Politik og LM, der søger stillere:

“Nedbryd produktionsindustriernes særinteresser på lands- og Verdensplan. Selvom borgerløn nok ikke er nok til at få disse storindustriers ejere+ansatte, til at de kigger andetsteds hen indtægtsmæssigt, bør vi - som parti - stadig søge veje, der forklarer en helt anden sti … en bæredygtig sti.”