Morgenthaler, Jokeren og Ibens på landsmødet! Har du købt billet?

medlemsmøde

(Alternativet) #1

Kære Alternativist.

Landsmødet nærmer sig og er i år lørdag d. 27. april i Dok5000 i Odense. Du kan nå at købe billet helt til på mandag d. 22. april. Der er billetter for enhver pengepung - find din billet her.

Vi skal mødes, samle energien til de to valgkampe, og have vigtige politiske og organisatoriske samtaler med hinanden, om den næste tid i Alternativet.

Årets gæster: Anders Morgenthaler, Jokeren og Ibens

Vi skal i år lytte på kloge klimaord fra Anders Morgenthaler, som er tegner, forfatter, filminstruktør og stærkt optaget af klimakrisen, og vi skal høre fed (og grøn) musik fra Jesper “Jokeren” Dahl. Ibens band spiller en minikoncert, der garanteret kan sætte gang i dansegulvet!

Hvad sker der ellers på landsmødet?

  • Vi skal høre taler fra Uffe Elbæk, Rasmus Nordqvist, alternative borgmestre, gode medlemmer fra hele landet og håbefulde unge mennesker.
  • Vi skal sige tak til alle vores folkevalgte der hver dag kæmper for grøn og demokratisk forandring der, hvor de sidder.
  • Vi skal give alle vores folketings- og europaparlamentskandidater et kæmpe bifald og støtte til den valgkamp, de er på vej ud i.
  • Vi skal vælge nye hovedbestyrelsesmedlemmer og forperson - se alle kandidaterne her.
  • Vi skal behandle en række vedtægtsændringsforslag. Ikke så mange, som vi plejer, men ikke desto mindre er det spændende og vigtigt for partiets videre udvikling. For eksempel skal vi stemme om en plads i hovedbestyrelsen til Alternativets Unge - se alle forslagene her.
  • Vi skal samle den alternative energi fra hele landet, til de to valgkampe, som vi alle er med i, der går løs lige om lidt.
  • Vi skal have det rart sammen og slutte mødet med en dejlig, grøn fest.

Programmet bliver løbende opdateret her og du finder al relevant information om landsmødet på hjemmesiden her.

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen landssekretariatet