MØD Uffe og kandidaterne

Alternativets stifter og leder er på en valgturné, Tour de Håb, rundt i Danmark for at vise sin støtte og for at opmuntre de mange kandidater, som stiller op til kommunalvalget for Alternativet den 21. november og på mandag kommer han til Helsingør.
Her besøger han sammen med kandidaterne værestedet STUBBEN,hvor han møder både frivillige og brugere. De spiser sammen, og Uffe Elbæk vil overrække 2000kr fra Alternativets lokalforening til værestedet :green_heart:

Herefter går turen til Café Chaplin, hvor medlemmer af Alternativet og andre interesserede er velkomne. Når Uffe Elbæk ankommer, vil han blive mødt med musik af Stig Skovlind, som optræder med to af sine numre. ÅU har til lejligheden lavet en sjov lille quizz og dagens besøg afsluttes med en samtale mellem partilederen og kandidater samt frivillige, NGOer og forretningsfolk, som i hverdagen arbejder for at gøre Helsingør lidt mere grøn og empatisk. Du kan blandt andre møde Brian Smith, Maistic, Helle Øelund, Danmarks Naturfredningsforening, Allan Høxbro, Hellebæk Kohaves Venner, Vanja Carlsen og folkene bag Økohaverne ved Nyrup Naturcenter.

Vi glæder os til at se jer alle sammen :green_heart:PM UFFE ELBÆK besøger Helsingør.pdf (117.4 KB)