Mød Uffe Elbæk d. 22. august kl. 17.00-18.30 - til skovvandrende debat om Alternativets Politik - ikke-aktive medlemmer særligt velkomne

Kom og gå, snak, lyt og vær med til debat med Uffe Elbæk om Alternativet, folketingsvalg og ny politik, når han gæster Gentofte onsdag d. 22.8 kl. 17.00-18.30. Er du interesseret i eller medlem af Alternativet i Lyngby/Gentofte men kender ikke andre og har ikke været til noget før er du særligt velkommen :). Alternativet Gentofte inviterer alle medlemmer og interesserede fra de to kommuner til at møde Alternativets partileder og statsministerkandidat Uffe Elbæk og lokale aktive fra Alternativet ved et uforpligtende arrangement, hvor du kan få luft for dine spørgsmål, holdninger eller nøjes med at lytte…

Vi mødes kl. 17.00 på P-pladsen BAGVED Charlottenlund Station, Bregnegårdsvej 2 - ud for indgangen til Forstbotanisk Have kl. 17.00.
Derfra går vi i skoven, så tag tøj på der passer til vejret og noget/tæppe med du kan sidde på i skoven.
Der er en plan B hvis det styrtregner.
TILMELDING er IKKE nødvendig, men velset at gøre på Facebook, især hvis det styrtregner så hold øje med Facebook-event hvor vi vil melde ændringer af sted senest kl. 14.00 samme dag.

Uffe indleder om hvad Alternativet vil politisk – både som statsminister, bevægelse og parti udenfor blokkene, hvorefter vi gående debatterer med ham og hinanden. Efter 30-45 minutters let vandring med politiske pitstops undervejs slår vi os ned på plænen bag det gamle Danmarks Akvarium og debatterer Danmarks fremtid, folketingsvalg og Alternativets politiske kraft.
Alle emner er velkomne - du byder bare ind :slight_smile:

Vi har bedt Uffe give sit bud på hvordan rige kommuner særligt kan bidrage til en bæredygtig udvikling. Både indenfor miljø og klima, men også spørgsmål om forbrug, vækst, omfordeling, skat og kommunal udligning. Vi vil gerne debattere hvilke emner vi særligt skal fokusere på i Gentofte og Lyngby, både under og efter valgkampen.

Vi slutter og Uffe skal videre kl. 18.30, men har du tid og lyst så bliv meget gerne en halv time mere, hvor Alternativets folketingskandidat fra Gentofte, Marianne Victor Hansen og bestyrelsen for Alternativet Gentofte og Lyngby meget gerne vil høre alles holdninger og input til den kommende valgkamp.

Kom og vær med - vi vil så gerne i dialog med alle der har den mindste interesse for Alternativet og en ny politik og du behøver ikke forpligte dig til noget som helst…