Mød Sascha Faxe - vores repræsentant på Borgen

Kære medlemmer - alle 208 af os - ja vi er også blevet flere i Midt- og Vestsjælland og velkommen til alle nye medlemmer :hugs: Håber I alle er kommet godt ind i 2023!

Fra bestyrelsen i foreningen Midt- Vestsjælland vil vi først og fremmest sige tak til alle der var involveret i folketingsvalget. En særlig tak skal lyde til Storkredsbestyrelsen, Kandidatudvalget og kandidaterne - fra Midt- og Vestsjælland var vi flot repræsenteret med tre kandidater. Flot og dejligt at Sascha kom ind — så vi nu igen har en repræsentant fra Midt- og Vestsjælland i Folketinget!

Du er inviteret til Mandags the med Sascha Faxe d. 30. januar kl. 16.30 i Byens Hus i Roskilde.
Vi håber at I vil komme talstærkt og benytte den oplagte mulighed for at mødes fysisk og få lejlighed til at tale sammen om Alternativet 3.0 og høre hvad der sker på tinge – og om Sascha evt. har nogle ønsker til os.

Vi serverer the, kaffe og hjemmebagte boller med pålæg (også vegansk) så tryg gerne lige på tilmeld så vi kan se nogenlunde hvor mange der dukker op. Link til tilmelding

Medlemmerne besøger den bæredygtige omstilling
Et andet initiativ vi i bestyrelsen håber at få sat i søen i 2023 er besøg til omstillingen. Mange af jer medlemmer er udover jeres medlemskab i Alternativet aktive i andre foreninger, virksomheder osv. der på den ene eller anden måde bidrager til den bæredygtige omstilling. SÅ ALTSÅ: Har du en ide til hvad alternativets medlemmer i Midt- og Vestsjælland og deres venner/familie skal have mulighed besøge i 2023 så skriv til os på mailen midtogvestsjaelland@alternativet.dk. Form, tid og sted for besøget bestemmes af dig og det sted medlemmerne skal besøge.

Vi glæder til at høre fra dig med ideer, ris eller ros. Vi ses :green_heart: vinterhilsner fra bestyrelsen

Forperson: Cecilie Mejlstrup tlf. 22 32 35 39
Kasserer: Marianne Hammelboe tlf. 23 29 32 08
Medlem: Lene Bjerrum tlf. 60 83 32 26

PS: HUSK OGSÅ at du i morgen søndag d. 08.01 er inviteret til nytårskur se mere og tilmeld dig her
PPS: Referatet fra seneste åbne Bestyrelsesmøde d. 30.11.22 kan du læse hvis du klikker lige her og næste åbne bestyrelsesmøde er digitalt og finder sted torsdag d. 12.01. Du finder linket til mødet her