Mød Alternativet til kulturnat i Glostrup

Kære Alternativist.

Den 28. oktober 2017 er der igen kulturnat i Glostrup, og for første gang er Alternativet med. Og vi glæder os - vi håber derfor, at du og dine familie kigger forbi og får god kop Barista-kaffe og en snak om Glostrups fremtid. Vi står i Rådhusparken fra kl. 18 - 22. Måske der også er andre overraskelser.

Der er ikke så langt tid til der er kommunalvalg - det sker den 21. november, hvor vi håber, at du, din familie og venner, som kan stemme, sætter jeres grønne og demokratiske kryds ved liste Å. Det vil være med til at sætte den nye politiske kultur på dagsordenen i Glostrup, hvor vi vil forsøge at få balance i de tre bundlinier, som Alternativet arbejder med - den grønne, den sociale og den økonomiske - for at skabe grønt velfærd for alle.

I forbindelse med valgkampen har vi brug for hjælpere til praktiske opgaver, som ophængning og nedtagning af valgplakater, uddeling af foldere og lignende. Kontakt os på glostrup@alternativet.dk og tag gerne dine venner eller familie med. De første plakater hænges op den 28 .oktober. På forhånd tak !!

Grønne hilsner fra

Morten, Maria og Eddy - Å-kandidaterne i Glostrup