Mindre end to uger til halvårsmøde i Odense - husk at tilmelde dig

Banner Halvårsmøde 2024

Kære alle Å’ere

Halvårsmødet står for døren d. 2. november og det bliver enormt spændende i år. Det er nemlig på tide at mødes fysisk og påbegynde forberedelserne til kommunalvalg og regionsvalg i 2025. Derfor håber vi meget på din deltagelse i Odense. Billetter kan købes på Billetto HER.

Ambitionen bliver blandt andet at forankre Alternativet som lokalpolitisk parti ved kommunal- og regionsvalget om et år. Med vores halvårsmøde lægger vi grundstenene for det og klæder dig godt på til vores aktiviteter og initiativer både lokalt og nationalt.

Om programmet: Dagen starter med en indflyvning på vores nationale aktiviteter og vores valgoplæg. Derefter tilbyder vi forskellige workshops, fx om at være politisk aktiv uden at være folkevalgt, om at arbejde med lokale sager og om kampagnearbejde og kommunikation mere generelt.

Afhængig af om du er aspirant/kandidat, bestyrelsesmedlem, kampagneleder, frivillig eller bare medlem, kan du vælge mellem forskellige spor. Omkring frokosttid holder vi et Politisk Laboratorie om vores valgoplæg med emnerne Planetære Grænser, Tid og Demokrati som overskrifter. Om eftermiddag er der flere workshops af vælge imellem og dagen slutter med en opsamling i plenum.

Program

I alt arbejder vi lige nu på 15 workshops. Både nuværende og tidligere byrådsmedlemmer og folketingsmedlemmer holder oplæg. Desuden fortæller flere medlemmer om deres initiativer rundt omkring i landet. Det bliver dermed en dag med masser af inspiration, konkret viden om kampagnearbejde og samtidig tid til gode snakke. Da vi kridter banen op for de kommende måneder, bliver dagen både relevant for de meget aktive medlemmer og også for dig, som gerne vil lære vores organisation lidt bedre at kende eller blive aktiv igen.

For at planlægge alle workshops har vi brug for din tilmelding hurtigst muligt. Tilmeld dig gerne på AlleOs HER og køb din billet på Billetto HER. Desuden har vi oprettet en facebook-gruppe HER til løbende opdateringer.

Hør gerne en ven eller et tidligere medlem om at følges til Odense d. 2. november.

Vi glæder os meget til at se dig.

Mange hilsner

Jonathan Ries, forperson
På vegne af Hovedbestyrelsen