Medlemsmøde og Årsmøde

Hej Allesammen

Vi har et par aktiviteter vi gerne vil invitere jer med til.

MEDLEMSMØDE
Først har vi et medlemsmøde, hvor vi endeligt skal blive enige om årets aktiviteter, samt fordele opgaverne ud til dem der er interesserede i at give en hånd med. Mødet er LØRDAG 4. FEBRUAR FRA 14-16. og foregår i Alternativet Unges lokaler på Skudehavnsvej i Aalborg. Se begivenhed for mere information. KRÆVER TILMELDING

ÅRSMØDE
Vi afholder også vores årlige generalforsamling, kaldet årsmøde. Det kombinerer vi igen med det ordinære opstillingsmøde. Det vil sige at der skal vælges repræsentanter både til politiske poster samt de organisatoriske. Vi har brug for al den hjælp vi kan få, så meld dig gerne som frivillig til fx bestyrelsen. Husk at du bestemmer altid selv, hvor meget tid du har lyst/kræfter til at lægge i det frivillige arbejde.

Mødet foregår også på Skudehavnsvej, og finder sted søndag 12. marts fra 13.30 - 16.30.

Du kan stille op til bestyrelsen, suppleant til hovedbestyrelsen, revisor, politisk forum, folketingskandidat, og regionsrådskandidat.

Vil du gerne byde ind, så send et lille opstillingsgrundlag til storkreds.nordjylland@alternativet.dk inden den 12. februar. Hvis generalforsamlingen tillader det (og det plejer den at gøre), vil der også være mulighed for at stille op på selve mødet.

Alle afstemninger er digitale, så du kan stemme hjemmefra, hvis du ikke har mulighed for at dukke op. KRÆVER TILMELDING. TILMELD DIG HER.

med venlig hilsen

Storkredsbestyrelsen
Alternativet Nordjylland