Medlemsmøde mandag den 28. oktober - lokal politikudvikling

Kære jer!

Invitation til medlemsmøde/workshop - mandag 28. oktober

Forårsvalgene er overstået, sommeren, vores lokale pause og efterårsferien er overstået, og mens efterårsbladene og lyset giver de sidste farver og kræfter, som de har i sig, så er vi nu fuldt opladede og klar til at få udviklet den politik, som vi skal sætte i spil nu og frem mod næste kommunalvalg.

Derfor inviterer vi til medlemsmøde mandag den 28. oktober på Kulturkasernen fra klokken 19:00 til 21:30. Her vil vi danne rammerne om en workshop, hvor vi har et produkt for øje: vores lokalpolitiske katalog for Holbæk Kommune. Så kom og vær med til startskuddet.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst og mulighed for at deltage. Husk at medlemsmøder er åbne for alle, så tag gerne familie, venner og bekendte med - vi giver kaffe, the og kage.

Ny metode til udsendelse af nyhedsbreve

Grundet GDPR udsender vi nu nyhedsbreve via Dialog. Det gør, at vi i bestyrelsen ikke længere kan have samme maildesign, og vi har heller ikke længere selv styr på, hvem der modtager nyhedsbrevene. Ønsker I ikke at modtage nyhedsbrevene, så skal I ændre jeres indstillinger på Dialog/AlleOs eller alternativt kontakte landssekretariatet.

Varme efterårshilsner
Phillip Tømmerholt
Forperson - Alternativet Holbæk