Medlemsmøde 31. oktober 2017 kl. 19.00

Kære medlemmer af Alternativet I Rudersdal!

Først og fremmest tusind tak til de, der har doneret penge til annoncer I forbindelse med valgkampen. Det luner gevaldigt.
Det er ikke for sent endnu at bidrage til vores konto: 2253 6281 661 610

Udover penge kunne vi også mægtig godt tænke os hjælp til opsætning af plakater. Vi har 300 store plakater at sætte op og 600 små. Starttidspunktet er på lørdag kl. 12. Vi mødes kl. 10 hos Michael MacDonald, Landsebakken 2, Holte og fordeler områder og plakater alt efter hvor mange, vi er. Indtil videre er der tre biler, der kan have store plakater, en stige og tre personer! Så vi kunne sagtens bruge nogle flere personer til at hænge op og nogle chauffører med biler og stiger. Vi regner ikke med at blive færdige lørdag, og fortsætter derfor ufortrødent søndag og evt. i den efterfølgende uge. Vi bruger max 4 timer på det.

Ring eller sms venligst til Michael McDonald på tlf. 29709256, hvis du kan og vil deltage på lørdag eller på søndag eller i ugen efter.

D.31/10 har vi tidligere annonceret med medlemsmøde kl. 19 til 21 I Galleriet på Mantziusgården, Birkerød.
Kom og mød kandidaterne, lyt til dem, stil spørgsmål og give dem gode ideer. Lad os sammen give dem mod og vilje til en formidabel grøn valgkamp.
Vi vil selvfølgelig sørge for te, kaffe og vand, og vil nogen bage en kage, er det så hjerteligt velkomment.
På mødet vil du også kunne få flyers til omdeling I dit lokalområde. Hvis du har mod på det.
Vær venlig at tilmelde dig, enten på Facebook, Alternativet Rudersdals side, eller I kalenderen på AlleOs.alternativet.dk.
Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

Lørdag d.11/11 er det ”Alternativet-planter-håb-dag”. Rudersdal forening har fået bevilget 3000kr fra landssekretariatet til planter, som vi kan fordele. Vi regner med, at det bliver små rosmarinplanter. Mere nyt om dette på medlemsmødet på tirsdag.

Vi vedlægger den kampagneplan, som valgkampagnen styres efter. Den er lidt uoverskuelig, men den giver et godt indtryk af, hvor mange bolde der er i luften lige nu.

Og så til noget meget praktisk:
Vi er 101 medlemmer I Rudersdal. Men kun 35 medlemmer har slået deres profil op på AlleOs.alternativet.dk. Det betyder, at de øvrige 66 har en ”hemmelig” profil. Måske er det helt bevidst, hvilket selvfølgelig er et personligt valg. Men måske er det fordi nogen ikke er klar over, at man skal sætte et hak ved den grad af synlighed, man ønsker. Det betyder bl.a., at vi i bestyrelsen ikke har kunnet finde de personer, der måske har givet udtryk for, at de gerne vil bidrage praktisk, eller har viden og færdigheder, som de gerne vil bringe I spil.

Hvis det er fordi AlleOs er for kompliceret, kan man ringe til Fleur I landssekretariatet og blive guidet. Tlf.71 79 16 55

Det var alt for denne gang. Håber at se jer til ophængning af plakater og/eller til medlemsmøde.
Bedste grønne hilsner, Christa

KV kampagneplan-medlemmer.xlsx (12.6 KB)