Medlemsbrev

Alternativet i Storkredsen Midt- og Vestjylland
Kredsen dækker følgende kommuner: Lemvig, Struer, Skive, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern
mail: storkreds.vestjylland@alternativet.dk

Midt- og Vestjylland den 2. april 2019

Kære medlem af Alternativet i Midt- og Vest!

Du skal hermed have en hilsen fra din Storkreds under Alternativet med ønsket om et godt forår og en indholdsrig valgkamp til Folketinget og Europaparlamentet.

Efter vort ordinære årsmøde i marts måned ser bestyrelsen sådan ud:
Forperson Jens Boll, Bjerringbro mail: familien.boll@gmail.com 23717109
Næstforperson John Søndergaard Thyholm mail: midtogvestbestyrelsesmedlem@gmail.com 21486818
Kasserer: Lars Graubæk, Roslev mail: larsgraubaek@luneholm.dk 27450126
Medlem: Børge Sommer Ringkøbing mail: sommer@post1.tele.dk 40123674

Vi ser alle frem til samarbejdet med dig, med lokalafdelingernes bestyrelser og vores folketingskandidater og folkevalgte i kommuner, regionsråd og Folketing.

Desværre skulle der have været 5 i bestyrelsen, men på det ordinære årsmøde, var der desværre kun 4 som ønskede at gå ind i arbejdet. Kunne du tænke dig en plads, afholdes der ekstraordinært årsmøde den 25. april kl. 19.30 på Holstebro Bibliotek. Alle medlemmer skulle gerne have fået en indkaldelse. Skulle det ikke være tilfældet, så send os en mail.
Den samme aften skal der vælges medlem til Hovedbestyrelsen for Alternatitvet for Midt- og Vestjylland, der skal vælges suppleant til samme og endelig også medlem af Dialogudvalget og Vedtægtsudvalget for Alternativet. Desuden bliver der selvfølgelig også talt om de forestående kampagner til diverse valg særligt Folketingsvalget. Vi håber, at rigtig mange vil afse tid til denne begivenhed.

Vores facebookgrupper i Midt- og Vestjylland under Alternativet er som følger:
Midt- og Vestjyllands Storkreds: Redirecting...
Viborg Lokalafdeling: Redirecting...
Skive Lokalafdeling: Alternativet Skive kommune - for medlemmer | Facebook
Silkeborg Lokalafdeling: Redirecting...
Lemvig Struer Lokalafdeling: Redirecting...
Herning Lokalafdeling: Redirecting...
Ikast-Bande Lokalafdeling: Alternativet Ikast-Brande | Facebook
Ringkøbing-Skjern Lokalafdeling: Redirecting...
Holstebro: Redirecting...

Meget moderne kommunikation foregår bl.a. i dag på Facebook. Med dette brev vil bestyrelsen gerne give en opfordring til at bruge disse sider i den ånd, som Alternativet hviler på. Måske ønsker du at fortæller, hvorfor du har meldt dig ind i Alternativet, et politisk emne, du gerne vil diskutere med andre ligesindede, eller du har gode ideer om grøn omstilling og tænker andre kan have behov for at få disse ideer. Du vil annoncere for et møde eller en event, som omhandler Alternativet eller eventuelt møder i tæt forbindelse med de ideer, som Alternativet arbejder for. Skal vi få et godt resultat ved næste valg, handler det netop om, at der foregår dialog, opslag og liv på facebook – det er noget som vælgere bl.a. kan identificere sig med.
I forbindelse med denne fil kommer storkredsens vedtægter, som de ser ud efter landsmøde i februar måned.

Og endelig med dette brev, når vi nu taler landsmøde så holder partiet landsmøde i Odense den 27. april. Se nærmere oplysninger her: Landsmøde 2019 // Alternativet
Her står alt om tilmelding, dagsorden indkvartering mv. Og der står også beskrevet hvornår, og hvordan digital afstemning hjemme fra stuen kan foregå.
Sidste frist for tilmelding er den 22. april 2019. Vi vil være tæt på et valg, så det ville være enormt godt, hvis mange og ikke mindst fra Midt- og Vest kommer til Landsmødet.

Har du spørgsmål eller ideer eller emner, du ønsker bestyrelsen skal se på, er du velkommen til at kontakte os.

Mange venlige midt- og vestjydske alternative hilsner

Jens, John, Lars og Børge