Medlemsaktiviteter i Nordjylland

Hej Nordjyske Å’er

Her er et lille pip fra Storkredsbestyrelsen med nogle spændende begivenheder i den kommende tid.

Naturmødet
Naturmødet i Hirtshals nærmer sig med hastige skridt. Fra torsdag den 11. maj til lørdag den 13. maj går det løs. Kig forbi og deltag i et hav af spændende debatter, samtaler og aktiviteter. Der vil også være rig mulighed for at møde vores folkevalgte, som deltager i løbet af alle dagene. Selvfølgelig er Alternativet også repræsenteret med en stand. I år med temaet - vand. Derudover vil Dorte serverer lækker plantemad.

Ønsker du at give en hånd med stort eller småt, så kontakt gerne Nicklas på 53 55 97 71. Der er både brug for nogle, som har lyst til at indgå i en fast vagtplan. Men det vil også være rigtig godt med mange glade Å’er ved vores stand, så vi kan vise at Alternativet også står stærkt i det nordjyske.

Du finder programmet for alle dage HER

Håber vi ses.

Kandidat til Hovedbestyrelsen
Drømmer om at være med til af sætte retningen for Alternativets overordnede visioner og strategi? At have indflydelse på, hvilke kandidater der stille til valg, og hvordan valgkampagnerne føres? Være i tæt samarbejde med Landssekretariatet og de folkevalgte på Christiansborg? Og meget andet… Så er det nu du skal slå til. Onsdag den 17. maj kl 20:00 skal vi have valgt en ny repræsentant for Nordjylland til Hovedbestyrelsen. Slå vejen forbi, hvis du ønsker at melde dit kandidatur, eller du vil have indflydelse på, hvem der bliver valgt. På mødet skal vi også have valgt en nordjysk kandidat til EP-valget.
Mødet er online og du finder det HER.

Medlemsmøde og opstart af EP-valg
Sæt kryds i kalenderen søndag den 11. juni, hvor vi afholder medlemsmøde og workshop til EP-valg. Her vil vi så småt begynde at gøre os tanker om EP-valget 2024. Har du en god ide til aktiviteter, temaer og andet til valgkampen, så kom og luft dine ideer. Er du mere til en kop kaffe og hyggeligt samvær, så er du også mere end velkommen.
Eventet finder sted i Aalborg, og du finder begivenheden HER. Mere information om tid og sted kommer senere.

Nyt format for storkredsbestyrelsesmøder
Som noget nyt er det muligt for alle medlemmer at deltage i Storkredsens bestyrelsesmøder. Så vil du gerne holdes opdateret på, hvad der sker i Nordjylland, eller vil du tjekke ind og sige hej, så er det nu en mulighed. Møderne afholdes som udgangspunkt online den første mandag i måneden, og næste møde er den 5. juni. Møderne med tilhørende dagsorden vil blive lagt op løbende i kalenderen på AlleOs.

Vi håber at se en masse glade alternativister til de kommende begivenheder.

De bedste hilsner
Storkredsbestyrelsen
Alternativet Nordjylland