Materiale til Landsmødet

Kære medlem af Alternativet

Landsmødet er den årlige sammenkomst, hvor vi gør status på Alternativet og kigger fremad. Der vil være nyt fra mange hjørner af bevægelsen og fra den politiske ledelse samt valg til bl.a. Hovedbestyrelsen og afstemning om vigtige forslag til vedtægterne.

Husk du stadig kan nå at tilmelde dig her.

Landsmødets hjemmeside finder du:

Beretningshæftet - med beretninger fra Hovedbestyrelsen og en række udvalg og råd, samt Alternativets klimaregnskab.

Forslagshæftet - med beskrivelse af formalia til alle afstemningerne på Landsmødet og samtlige forslag, både almindelige og til vedtægtsændringer, der vil blive behandlet på mødet.

Kandidathæftet - med beskrivelser af samtlige kandidater, der stiller op til Hovedbestyrelsen, Vedtægtsudvalget og Ombudsrådet på Landsmødet.

Baggrundshæfte til politisk laboratorium - med baggrundsinformation om borgerløn, som vi fordyber os i på et politisk laboratorium lørdag eftermiddag.

Afkrydsningsskema - se nedenfor

Af hensyn til miljøet vil materialet IKKE blive udleveret i udprintet form på Landsmødet. Hvis du ønsker en fysisk udgave, skal du derfor selv printe og medbringe materialet.

Gør afstemningerne nemmere for dig selv og alle andre

Der er rigtig mange forslag at forholde sig til i forslagshæftet. Det er derfor umuligt at huske indholdet af dem alle, samt om man vil stemme for eller imod. Af den grund finder du også et afkrydsningsskema på hjemmesiden, hvorpå du løbende kan notere dig, om du umiddelbart vil stemme ”for”, ”imod” eller ”blankt” til de forskellige forslag.

At du forbereder dig nu, skal naturligvis ikke afholde dig fra at ændre mening, hvis du hører gode argumenter på selve mødet.

Vi glæder os til at se dig til Landsmødet 2017, og husk – du kan, som sagt, stadig nå at tilmelde dig!

Glade, gavmilde og grønne hilsner
Alternativet


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk