Materiale til Landsmødet

grafik til indbydelse

Kære alle

Så er vi klar med materialet til Landsmødet d. 7-8. maj 2022. Du kan finde de direkte links her:

Men du kan også finde det hele i Håndbogen på AlleOs, hvor der også løbende kommer mere information – herunder det reviderede regnskab for 2021, opdatering af programmet, samt kandidatvideoer.

Hvis der er nogen af jer medlemmer, der har lyst til at berige Landsmødet med en 5 minutters politisk tale, så send en besked til sekretariatschef Mark Desholm (mark.desholm@ft.dk) inden lørdag den 30. april.

For folketings- og EP-kandidater vil der være mulighed for at få taget professionelt portrætfoto til valgplakaterne for den beskedne egenbetaling af 150 kr. (halv pris) – det vil foregår lørdag eftermiddag. Du skal tilmelde dig ved at skrive til allan.lindemark@ft.dk senest den 29/4 kl. 12.00.

Vi glæder os til at se jer, og vi er så heldige, at vi har fået 30 ekstra pladser, som kan købes på Billetto efter først til mølle princippet. Prik din gæve med-alternativist på skulderen, så vi kan blive så mange som muligt! Pt. er der 120 tilmeldte. Og husk nu at tilmelde dig den digitale afstemning på AlleOs, også selvom du deltager fysisk i Odense.

Er du på udkig efter samkørsel, kan du måske have glæde af denne Facebookgruppe.

Spændende online medlemsmøder (find dem på AlleOs)

Som ekstra bonus-info skal det nævnes, at Franciska afholder en af sine Medlemssaloner den 27. april 2022 kl. 19.00-20.30 på Zoom. Meld dig til her.

Endelig afholder Torsten Gejl og Mark Desholm et dialogmøde ligeledes på Zoom omkring de kommende Naturnationalparker, hvor alle kan blive klædt på mht. Alternativets officielle syn på og gode argumenter for disse nye naturområder. Mødet vil både handle om virkemidlerne for biodiversitetseffekter og om den verserende dyrevelfærdsdebat. Vel mødt!

De grønneste forårshilsner fra sekretariatet, ved Mark Desholm

Hej Mark
Kan du gøre mig klogere på hvorledes debatten om forsvarsforbeholdet er skruet sammen mht debatten, argumentation og sidst tidsrammen.
Bh
Carsten