Mærkesagsmøde - Hobro

Kære aspiranter/kandidater og aktive medlemmer.

Tirsdag 18. oktober kl. 18.30 - 21.30 afholdes det 3. og sidste mærkesagsmøder i Nordjylland på tværs af lokalkredsene. Hensigten med mødet er, at vi arbejder med 3 temaer, som er resultatet af en afstemning om mange gode emner, der blev bragt op ved det første møde i Moseby. Temaerne er:

• 3-dobbelt bundlinie i den kommunalpolitiske tænkning
• Borgerinddragelse
• Tillid frem for kontrol

På sidste møde i Aalborg fik vi mere indhold i de 3 emner - se noter i Google Drev: https://drive.google.com/open?id=0BzSFHJJOH0R8SDFoMjdvak1Hazg

Denne gang skal vi nå så langt, at vi kan lave konkrete politikforslag indenfor de 3 områder; disse sendes derefter til KV17-inspirationsgruppen, som samler ind fra hele landet og distribuerer alle i et inspirationskatalog ver. 2

Deltagere er naturligvis aspiranter/kandidater, som næsten har mødepligt, kv17-ansvarlige fra lokalkredsene og alle andre, der kunne tænke sig at være med til at udvikle lokalpolitik.

Mødet bliver på:
Hobro Bibliotek
Adelgade 28
9500 Hobro
18.30 - 21.30

Der er faktisk ikke så længe til valgkampen for alvor går i gang hen mod kommunalvalget, og vi skal alle have udviklet en række politikker, som jo både skal være lokale, men også have rod i Alternativets overordnede politik. De idéer, vi sammen finder, vil jeg sammenskrive og sende til KV17-inspirationsgruppen under landssekretariatet, som vil samle for hele landet og lave et fælles inspirationskatalog, som vi alle kan bruge.

Det er mit håb, at så mange som muligt, udover de selvskrevne aspiranter/kandidater, har lyst at bidrage til, at vi får lavet nogle gode alternative lokale politikker.

Med venlig hilsen

Jørgen Folkvang - Aalborg
KV17-koordinator, Nordjylland
jip@folkvang.dk