Lov-regel dansk borgerløn…

Lov-regel dansk borgerløn….

JAN H. KRONBORG·3. APRIL 2018

Med nu og her politik på 20. år fra og med Poul Nyrup Rasmussen (S) en formand og en statsminister. En dansk politik ift. delvis nedslidte ældre, ældre syge og… Og at lukke ned en god, lov-regel en efterløn mulighed år 1998 politikken Poul Nyrup Rasmussen Socialdemokratiet.

Lov-regel efterløn og politik, delvis nedslidte ældre, ældre syge og flere… Dvs. liberal konservaive politik, en privat opsparing gennem arbejde - liv 30 år eller flere, var så løsningen ift. delvis nedslidte ældre, ældre syge og flere… Politikken Socialdemokratiet med en politik privat forsikring og uden solidaritet, ordentlighed og en hjælp mennesker og borger.

Kronisk syge mennesker og borger på konttanthjælp, parkeret gennem flere år er og bliver, kommunal - politisk sylte-krukke, vi ikke kan være bekendt! Et godt rigt og ordentlig europæisk vestligt land tænker jeg. Kan vi IKKE gøre det lidt bedre end på 20. år liberal konservative politik og gerne nu ?

At Anders Fogh (V) og Pia Kjærsgården (DF), såå fortsatte en politik, politik liberal konservative med mindre til ældre, ældre syge og er en del af dansk politik på 20. år. Det er d…d. historie og velkendt. Velkendt og anerkendt politisk historie hr og fru Danmark, derfor: Lov-regel dansk borgerløn.

Kære Jan H. Kronborg:

Du er sikkert et venligt menneske og dit budskab er velment, men inden jeg kan svare må jeg spørge:

Hvad har du indtaget, og er det receptpligtigt?