Lokale digitale vælgermøder

En spændende valgkampagne venter, og vores kansdidater skal selvfølgelig møde vælgerne til traditionelle vælgermøder.

Desværre kommer mange ikke til vælgermøder. Mange af dem, der ikke kommer til traditionelle vælgermøder, er politisk interesserede og engagerer sig tit i debatten på de sociale medier.

Jeg synes derfor, der er behov for at udvikle et koncept, så vi kan afholde digitale vælgermøder mellem lokale kandidater og vælgere.

Jeg forestiller mig en teknisk løsning, der giver mulighed for 3-5 kandidater og et ubegrænset antal vælgere. Der er behov for en form for styring af debatten, og det vil være godt med en mulighed for spørgsmål “fra salen”.

Er der nogen, der har tid, lyst og tekniske evner til at udvikle sådan en platform?

5 Synes om

Jeg har taget kontakt til Discue tidligere for at teste deres platform. Det lyder til, at det godt kunne dække den efterspørgsel?

De vil gerne lade os teste systemet, hvis vi kan finde en del til at være med til testen.

Hejsa, øhh, jeg troede at vi kiggede i retning af Appgree, hvad angår et digitalt supplement til de fysiske møder?

Vi kigger i alle retninger :smile:

Discue er lidt noget andet end Appgree.

2 Synes om

Jeg synes Discue ser rigtigt spændende ud. Jeg tænkte faktisk kun på skriftlige “møder”, men video giver jo en yderligere dimension, så det lyder helt klart interessant.

Jeg kunne ikke helt gennemskue, hvad det kræver af teknisk setup, og jeg har ikke testet, om det er besværligt at registrere sig for at være tilskuer. Uanset hvad, så vil jeg i hvert fald gerne være med til at teste det.

Jeg synes stadig, at et setup til skriftlige debatter også kunne være interessant. Diskussioner på Facebook og Twitter bliver hurtigt uoverskuelige.

2 Synes om

Enig. Noget af det kan vi sikkert bruge dette website til, mens noget andet vil kræve en mere specialiseret chat-funktion (som dog vistnok også kommer til dette system engang).

Hvad med noget lavpraktisk som Skype/Videokonferencer med kuraterede #some kommentarspor der så “distilleres” her på “dialog” eller noget andet?

God idé, kunne man godt eksperimentere med.

1 Synes om

Nogle der bruger det er f.eks. Ustream, her er der live some-kommentarer, DR og sikkert andre bruger “kurateret/modereret chat”

Hejsa - sig til, når I har brug for testere. Jeg har ikke ret meget teknisk indsigt, men jeg er rigtig god til at klikke rundt i ting jeg ikke forstår og give feedback om systemer :smiley:

2 Synes om

Super! NU! :slight_smile: Der er sikkert mange der har svært ved at navigere rundt herinde, du citerer f.eks. lettest, som jeg har gjort her, ved at markere den tekst du vil citere, og så trykke på [Svar]

1 Synes om

Hej. Google hangouts er måske et godt bud på et sted der kan afholdes digitale valgmøder.

Fordele:

  • Det er gratis
  • Der bliver automatisk skabt et youtube link af hele sessionen
  • Alt indhold der bliver skabt vil blive indekseret godt og højt i google og der vil deraf komme mere fokus og flere der helt automatisk bliver udsat for budskaberne
1 Synes om

Ahhh! Det er sguda ret fedt! :smile:

Hej Rasmus.
Vi burde kunne bruge Appgree til noget af det du vil. Du er velkommen til at give mig et kald så kan vi tage en snak om det (61773582).
Alternative hilsner, Jon