Lidt om valget og invitation til julehygge d. 12/12 på Café Chaplin

Kære medlemmer af Alternativet Helsingør,

Det er ved at være et par uger siden kommunalvalget fandt sted. I er sikkert alle bekendt med, at Alternativet desværre ikke fik et mandat ind i Helsingør Byråd – selvom vi fik et overraskende godt valg med 2,4% af stemmerne. Vi var en af de kommuner, hvor Alternativet klarede sig allerbedst i hele Danmark, og det synes vi godt, at vi kan være stolte af.

At vi ikke kom ind i byrådet betyder heldigvis ikke, at vi ikke vil få indflydelse på arbejdet i byrådet. Vi har nemlig - i forbindelse med indgåelsen af valgforbundet med Radikale - underskrevet en aftale om, at vores to partier skal holde fælles medlemsmøder hver tredje måned de næste 4 år. Her skal vi sammen drøfte aktuelle sager i byrådet. Derudover vil vores byrådskandidater løbende have kontakt med de to repræsentanter fra Radikale, når der er sager på dagsordenen i udvalgene eller byrådet, hvor vi mener, at Alternativet kan byde ind med nyttig viden og politiske perspektiver. Vi vil sende en mail ud til jer, så snart vi har fundet datoen for det første fælles medlemsmøde med Radikale, som vi håber, at nogle af jer også vil deltage i.

Alternativets byrådskandidater vil desuden fortsætte det gode samarbejde i det grønne tværpolitiske netværk, hvor der er repræsentanter fra de fleste af de andre partier – her er du også velkommen. Vi vil snart sende mere info ud.

Invitation til julehygge på Café Chaplin d. 12/12 kl. 13-15.

Efter nogle arbejdstunge måneder med fokus på valgkamp, synes vi, at det er tid til at samle fællesskabet til en gang julehygge med æbleskiver, gløgg og saftevand. Vi håber, at du vil kigge forbi Café Chaplin mellem kl. 13-15 d. 12/12 til en uformel snak med alle os medlemmer af Alternativet Helsingør. Børn og partnere er selvfølgelig også velkomne, og har du en nysgerrig nabo, ven eller veninde, tager du også bare ham/hende med.

Vi vil gerne have besked om hvor mange I kommer senest d. 10/12, så vi ved hvor mange vi skal købe ind til. Vi beder også om, at alle har et gyldigt Coronapas med, så det bliver et trygt arrangement for alle.

Vi håber at se rigtig mange af jer d. 12/12, så vi kan sige tak til alle jer, der hjalp os i valgkampen med uddeling af flyers, rådgivning, grafisk support, støtte og opbakning. Tak for jer!

KH bestyrelsen