Lidt moralsk Grøn Støtte til et visionært fremstød

Hej. Jeg søger lidt menneskelig støtte / stemmers-sparring til, at finde et Grønt Skær i mørket. Ikke kun at kalenderen siger December, men at jeg står med et stort bjerg af en udfordring jeg iværksættermæssigt skal bære alene (og som bare tikker måneder og år derud-af).

Nogle har måske vidst, at jeg pt udfærdiger en portal for Smykkedesignere og Glaskunstnere. Begge fag/brancher bruger meget energi i sin produktion når det kommer til deres gennemsigtige materialer (glaspustning kræver ovne, og diamanter er verdensrekordholdere i energiforbrug-pr-gram … i form af den tilh. slibning).

Mens jeg vil hjælpe glaspusterne på nogle ‘Grønne felter’, er jeg ved at lave denne pakke til Smykkedesignerne alene:

Her er mit udkast på Engelsk:

The Ultra Green Membership
For a discount of 5€ per month we offer this taylormade PRO-package to jewellery designers that - fully or partially - work with Low Carbon Footprint materials within their real life physical portfolio (like Amber, Pearls etc.).
As such one can relish in, much of, the same options as the PRO programme, but with fewer virtual materials in the D’Mesh Editor. Make Yourself and Your customers part of the Green Visionaries, that seek a much more sustainable World - AND to a lower monthly cost.”

  • og på Dansk til dem, der evt. er lidt udfordrede med det Engelske:

Det ultragrønne medlemskab
Til en rabat på 5€ pr. måned tilbyder vi denne skræddersyede PRO-pakke til smykkedesignere, der - helt eller delvist - arbejder med materialer med lavt klima-aftryk inden for deres fysiske designportefølje i det virkelige samt ikke virtuelle domæne (såsom brug af Rav, Perler osv.). Således kan man nyde godt af mange af de samme muligheder som PRO-programmet tilbyder, men med lidt færre virtuelle materialer i D’Mesh Editor. Gør dig selv og dine kunder til en del af os Grønne Visionære, der søger en meget mere bæredygtig verden - OG til en lavere månedlig pris.”

Indtil videre kan jeg ikke tilbyde andet en ‘grøn empatisk kildevand’ for dit arbejde, men hvis vi er en Entreprenant Bevægelse, må din personlige deltagelse i mine små ‘Rådgivnings-sparringsscenarioer’ give god mening for de fleste af Jer/AlleOs … så ser frem til at høre fra dig
(og pt har jeg faktisk allerede fået god grøn hjælp fra to andre medlemmer ifbm et andet ret stort grønt projekt).

NB: ‘Det ultragrønne medlemskab’, som vi kan sparre om, udgør stadig kun en lille del af hele mit iværksættervirke omkring denne virksomheden, så dette vil ikke være konkurrenceforvridende [til højere lag+ledelse: EU skriger efter ordninger, der specifikt kan hjælpe grønne iværksættere på enkelte/udvalgte områder]

Hej Thomas, jeg er også grøn iværksætter, csr-i-praksis.dk, og jeg kender alt til følelsen angående at stå alene med alle problemer - og der er altid mange.
Jeg vil gerne give dig 2 solidariske tips - den første: Jeg er jo helt udenfor dit felt, men den første afsnit af din skrivelse fatter jeg ikke. Det skal skrives i menneskesprog, tror jeg. Det er jo en svaghed man har som specialist, at man har glemt at andre folk ikke ved så meget om emnet. Prøv at henvende dig til en 10-årig, så har man et godt udgangspunkt til klar tale.
Den anden tip er at der er meget støtte at hente i Erhvervshusene, som findes i alle lidt større byer. De konsulenter er erfaren i handelskommunikation og salg og tvinger en til at være konkret og forståeligt og straight i ens planlægning.
Bedste hilsener
ingrid

På nogle fronter er jeg enig med dig, og andre knap så meget.
F. eks ‘knapt’ omkring “det du siger om ‘til 10 årige’”: Har selv prøvet at være ekstra pædagoisk i noget fremsendt materiale, hvor jeg gennem en mellemkontakt bagefter, fik at vide at “Husk på de er ret skarpe det felt også”. Sagt mellem linjerne; så kunne modtagerne ikke lide - på grænsen til; afskyede de - at blive talt ned til, grundet alle de indbyggede selvfølgeligheder der, i deres øjne, var i materialet.

Hælder så mere til, at lave en tredelt info-design opbygning, hvor jeg opdeler mit ovenstående i 2 semi-knap-så-indviklede dele, og laver en forudgående video, som indledning (kan knapt strække det mere).

1 Like

Generelt om dette Dialog-forum kontra ‘Alternativet 2.0’, så håber jeg at folk (som jeg) ser denne platform, som et sted hvor man gennemlæser tingene mere nysgerrigt og koncentreret, end på SoMe-platforme :slight_smile:

1 Like