Legalisering af Cannabis

Det er nedladende at afholde syge mennesker fra at benytte et produkt som de syge hævder er godt og iøvrigt uden negative bivirkninger med den begrundelse at det kan give koncentrations vanskeligheder - kræft syges problem er overlevelse og her er koncentrations vanskeligheder næsten at gøre nar.

Lovliggørelse for patienter er nødvendig nu og så kan Sundhedsstyrelsen jo efterfølgende gå i gang med at undersøge hvorfor bla. cannabis olie er godt når man har kvalme, manglende appetit, dårligt søvn mønster, problemer med smerte dækning, inflammation tilstande og kræft svulster - tilstande der alle er påvist som værende til at fjerne eller minimere ved brugen af cannabis olie - men det er ikke en forudsætning for at give dødssyge patienter ret til at disponere over egen ‘koncentration’.

Brugen af cannabis olie for patienter kan lovliggøres uden at effekten er påvist videnskabeligt eller at der iøvrigt er evidens for effekt. Cannabis olie er meget lidt skadeligt for en dødssyg patient og derfor bør syge have retten allerede nu til at indtage dette middel lovligt på lige fod med andre alternative kosttilskud.

50000 andre gode grunde. https://www.facebook.com/jorgenvalentin/posts/10156081322746336

Du er svær at være uenig med.
Trist at vide at Henry Fords første udgaver af Ford T var lavet af hampepaneler og kørte på hampeolie.
Billigere,stærkere og renere.
Her er et link til Manu Sareen’s borgerforslag:Borgerforslag vedr.legalisering af cannabis

Er nu mere til Torsten forslag