Landsmødet nærmer sig

Nyhedsbrev ÅÅ

Kære medlem af Alternativet

Nu er der kun en uge til Alternativets landsmøde i Odense - og vi glæder os til at ses

I løbet af landsmødet skal vi høre Franciska Rosenkilde, Jan Kristoffersen og en række andre medlemmer holde tale. Desuden skal vi vælge ny forperson til Hovedbestyrelsen og en stribe nye Hovedbestyrelsesmedlemmer samt meget mere.

I år vil der være stande i foyeren, hvor medlemmer i denne Å-bazar kan inspirere hinanden og snakke sammen på kryds og tværs om politik og aktivisme.

Du kan se programmet og andet landsmødemateriale HER.

Jo flere, vi mødes - jo mere givende bliver det for os alle, så hvis du ikke allerede har meldt dig til, synes vi, du skal skynde dig at købe en billet på Billetto.

Tilmelding til digital afstemning på AlleOs

Uanset om du deltager fysisk i Odense eller følger med via livestream, skal du være tilmeldt digital afstemning på AlleOs, hvis du ønsker at afgive din stemme under landsmødet. For at stemme, skal du have været medlem de seneste 90 dage op til landsmødet.

Du kan tilmelde dig den digitale afstemning her frem til mødestart d. 11. maj kl. 10:00, men vi anbefaler, at du tilmelder dig i god tid. Kontakt medlem@alternativet.dk, hvis du oplever problemer med at logge på AlleOs eller at tilmelde dig.

Overnatning

Så længe der er ledige værelser, kan du booke overnatning på Hotel Odense, der er en del af Odense Congress Center. Et enkeltværelse koster 975 kr. og et dobbeltværelse 1.225 kr. pr. overnatning. Bestil direkte hos Hotel Odense og brug kampagnekoden “Alternativ24”.

Andre forslag til overnatning: Cabinn Odense eller Danhostel Odense City. Alternativet har ikke en aftale med de to steder.

Samkørsel

Se evt. Facebookgruppen her, hvis du søger samkørsel.

På gensyn i Odense.

Grønne hilsner
Alternativets sekretariat

1 Synes om