Landsmøde og klimamarch 8.september

Kære medlemmer af Gladsaxe Lokalforening

Som I nok alle allerede har fået mails omkring fra centralt hold, har Alternativet indkaldt til ekstraordinært landsmøde d. 8. september kl. 16.15 i København, hvor der bl.a skal stemmes om opstillingsrækkefølge af EU-parlaments-kandidater. Vores Sadi fra Gladsaxe er EU-kandidat for Københavns Omegns Storkreds.
Efter selve mødet er der hygge, bar og underholdning frem til kl 22. Vi har tidligere skrevet ud, at vi i Gladsaxe lokalforening planlagde sommerfest denne dag, hvilket vi nu pga landsmødet må udskyde. Vi vender tilbage med dato for lokalt festligt samvær.

d. 8. september er også dagen for den store klimamarch, hvor Alternativet selvfølgelig deltager . Marchen er kl 13-16 i København, så man kan deltage og tage direkte til landsmødet bagefter. Er man interesseret i opvarmning til marchen, kan man møde op i Å´s lokaler i Kbh (Åbenrå 33, tæt på Nørreport) tidligere på formiddagen.

Vi håber, at rigtig mange vil deltage både i klimamarch, til landsmøde og efterfølgende hygge, eller bare noget af programmet (se mails fra 9. august for landsmødedagsorden og mail fra 24. august for links til information om klimamarch og link til landsmødebillet á 50 kr)

sensommerhilsner fra bestyrelsen