Landsmøde, klimademo og besøg af Torsten Gejl!


Hele tre ting… (og de er vigtige)

Landsmøde:
ALTERNATIVET holder sit landsmøde 2020 den 26.-27. september på Nature Energi Park i Odense.
Vi har i Storkredsbestyrelsen besluttet at vores medlemmer i Midt/Vest skal have mulighed for at deltage gratis!
Obs! Tilmeldingsfrist til gratis deltagelse er den 15. august!
Du tilmelder dig på følgende adresse: storkreds.vestjylland@alternativet.dk

Folkets Klimamarch:
Ingen klimakamp uden alternativet

For godt et år siden gik 50.000 mennesker på gaden til Folkets Klimamarch i København under Folketingsvalget. Vi fik en række løfter, men politikerne lader ikke til at overholde dem.

På initiativ fra Den Grønne Studenterbevægelse og Bedsteforældrenes Klimaaktion, går danske borgere fra hele landet igen på gaden. Det sker Den 5. SEPTEMBER fra 13- 15 . Det sker for at vise hinanden og beslutningstagerne, at den brede folkelige opbakning til klimahandling fortsætter.

I Silkeborg går vi også på gaden for at vise, at opbakningen om klimahandling ikke kun er en kamp, der kæmpes i hovedstadsområdet - men at klimaudfordringen skal løses nationalt med arbejde fra alle kommuner. ALTERNATIVET ser en idé i at samle kræfterne i Silkeborg opfordrer alle til at deltage i begivenheden.
For at skabe en ægte alternativ dag, inviterer vi til fælles optakt i Hjerterum i form af Brunch fra 11-13

Kom og vær med til at sende et stærkt signal om, at ALTERNATIVET stadig findes, og at borgerne i Storkreds midt og Vest også kræver seriøs, retfærdig klimahandling - nu! Vi samles i en menneskekæde om Langsø. Her er det muligt at holde forsvarlig afstand. Man er også velkommen til at deltage i kæden på søsiden i sin kano, vandcykel, kajak, robåd eller tømmerflåde.

For at undgå at samle mange folk på et lille areal, arbejder arrangørerne for at finde en løsning, således at lyd fra taler, sang og musik kan findes over mobilen eller høres fra højtalere, der placeres langs menneskekæden.

Mandag den 12. oktober fra kl. 18-21 Inviterer Silkeborg til åbent medlemsmøde:

Borgerløn - VISIONEN OM UBETINGET BASISINDKOMST
Torsten Gejl tegner og fortæller. Forhåbentlig for vi en spændende dialog og inspirerende dialog om hvordan vi kommer videre.

Medlemmerne af Silkeborgafdelingen skal være opmærksomme på at vi har flyttet vores ”politikudviklingsdag” fra den 5. til den 19. september fra 14 – 21, da vi skal ud og demonstrere!

Vel mødt

Mange hilsner

Bestyrelsen

Alternativet Storkreds Midt- og Vestjylland

Wibergsgade 12

8600 Silkeborg

tlf. +45 2425 9557
storkreds.vestjylland@alternativet.dk

1 Like