Landsdækkende opstillingsmøde - og årsmøde i storkreds nordjylland

Kære medlem af Alternativet i storkreds Nordjylland

Du har tidligere fået indkaldelse til begivenheden 17. marts 2024, hvor storkredsen afholder både års- og opstillingsmøde i forbindelse med en fælles event for alle storkredse i Alternativet.

Nu sender vi hermed programmet for begivenheden, inkl. links til digital deltagelse, samt dagsordenerne for de to møder. Vi linker også til det modtagne opstillingsgrundlag til posten som Hovedbestyrelsesmedlem for storkredsen:

Opstillingsgrundlag, HB 2024

Vi håber, du har lyst til at deltage fysisk i møderne, der finder sted i Aalborg Medborgerhus, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg, mødelokaler 2-3, søndag den 17. marts 2024 kl. 11.00-14.00.

Der vil være lidt at spise og drikke, og vi beder dig derfor om at tilmelde dig, hvis du gerne vil deltage fysisk. Det gør du på AlleOs, her AlleOs // Alternativet, eller ved at besvare denne mail med besked om dit navn, og at du deltager.

Hvis du foretrækker at være med digitalt, får du her links til de to separate møder.

Det indledende møde for alle storkredse:

Storkredsens egen event, hvor selve års- og opstillingsmøderne afholdes:

Du er velkommen til at kontakte forperson for storkredsen, Randi Strand, tlf. , eller HB-medlem Anne-Marie Hemmeth, tlf. 25 11 49 84, hvis du vil vide mere om begivenheden.

Vi håber at se dig til nogle hyggelige timer, enten fysisk eller online.

Grønne hilsner

Din storkredsbestyrelse